El Molí Empresa coordina voluntaris que imprimeixen en 3D viseres per al personal sanitari de Martorell

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica del Molí Empresa coordina un grup de voluntaris de Martorell que imprimeixen en 3D viseres protectores facials, format per empreses, autònoms i particulars formats. Un instrumental molt útil per abastir el personal sanitari del municipi, mancat de material preventiu individual contra el coronavirus.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, destaca que “els makers o voluntaris estan fabricant aquestes pantalles de plàstic i les posen a disposició de l’Ajuntament perquè fem el repartiment més just i equitatiu possible”. Recorda que “molta gent està oferint al Molí Empresa altres materials que, a través del Patronat i de la xarxa de voluntaris, fem arribar per donar el màxim de servei a les persones que tant ho necessiten”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

Des del Centre de Promoció Econòmica, es convoca tothom qui disposi d’impressores 3D i que es vulgui sumar a la iniciativa. Per a tal efecte, cal posar-se en contacte amb el Molí Empresa a través del mail rmoya@martorell.cat o al telèfon 630 88 45 28 (Raquel Moya). També es fa una crida a empreses o particulars que vulguin aportar material per fabricar les viseres, com ara filament de PLA de diàmetre 1.75mm preferiblement, cinta elàstica o làmines de plàstic A4, entre d’altres.

Paral·lelament, des del Molí Empresa s’ha aconseguit la donació particular de 200 mascaretes de roba reutilitzables, que s’enviaran a les residències de la gent gran de Martorell. La regidora explica que “durant aquests dies el Departament de Promoció Econòmica recull propostes i iniciatives que fan els nostres empresaris, autònoms i gent que hi ha fet formació, a l’hora d’aportar material als centres sanitaris per poder sortir d’aquesta situació tan crítica que estem patint”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

Des del Molí Empresa es posa en valor i s’envia un agraïment als ciutadans i ciutadanes i als voluntaris i voluntàries de Martorell que estan donant tot el seu suport per ajudar a superar la situació.

Font: El Molí Empresa coordina voluntaris que imprimeixen en 3D viseres per al personal sanitari de Martorell