El Molí Empresa fa un curs per millorar competències digitals en persones a l’atur

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica organitza el curs ‘Alfatic millora les competències digitals i multiplica les possibilitats de trobar feina ‘. Tindrà lloc de forma presencial els dies 12, 14, 16 i 19 de setembre, i el 21 de setembre de forma virtual, de 9.30 a 14.30h, a les instal·lacions del Molí Fariner.

El curs s’adreça a persones demandants d’ocupació, sense coneixements o amb coneixements molts bàsics sobre TIC, amb interès per aprendre o millorar les seves competències digitals. Les persones participants podran seguir la sessió a distància amb un ordinador o dispositiu mòbil (telèfon o tauleta).

S’introduirà als participants en l’ús de les eines bàsiques de transmissió i recepció d’informació digital en relació als seus processos de cerca de feina i desenvolupament professional, per fomentar la seva autonomia amb les eines digitals per a la gestió de la informació (cerca de feina), de l’aprenentatge (ús de plataformes virtuals de formació) i la comunicació (correu electrònic i videotrucada de feina).

El desplegament metodològic es farà combinant diferents mètodes didàctics, buscant l’equilibri entre teoria, pràctica, dinàmica i participació, si bé, es fomentarà la proactivitat de les persones participants.

Les sessions presencials es desenvoluparan seguint l’estructura: exposició docent dels objectius, continguts i procediments (reforçada amb presentacions, documents, vídeos; demostració de processos; aplicació pràctica simultània;…). Aplicació pràctica: resolució d’activitats i casos pràctics. Correcció en comú i resolució de dubtes, consultes i síntesi final. La quarta sessió serà virtual per videotrucada a través de l’espai del campus virtual Moodle (https://gammaformacio.com/campus/ ).

El cost d’aquesta formació és de 1.375 euros, però a l’alumne no li suposarà cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell.

Per a més informació, podeu contactar amb el Centre de Promoció Econòmica al correu electrònic moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01. Les places són limitades (mínim 7-15 participants) i seran assignades per rigorós ordre d’inscripció. Els interessats poden insciure’s en aquest enllaç .

Font: El Molí Empresa fa un curs per millorar competències digitals en persones a l’atur