El Molí Fariner obrirà les portes als martorellencs i martorellenques en el seu desè aniversari

Categories General

El Molí Fariner celebrarà deu anys de vida com la seu del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell el dijous 7 de juliol de 2022. Per a celebrar aquest aniversari, es farà un repàs als serveis que s’ofereixen al centre, s’exposarà com va ser la seva arribada a aquest equipament i s’obriran les instal·lacions als ciutadans en una jornada de portes obertes amb visites guiades.

El Molí Fariner acull des del 2012 els serveis de Promoció Econòmica, que ja s’oferien des de la seva arribada, i que s’enfoquen a l’ocupació, la formació i l’empresa. En paral·lel, el Molí empresa viver d’empreses s’ha consolidat com un equipament públic amb els serveis i les infraestructures necessaris per a donar suport a les persones emprenedores que volen engegar un projecte empresarial. El viver acull des de persones que s’autoocupen, professionals que s’independitzen, grups d’emprenedors que vulguin construir una societat o una cooperativa o universitaris o tècnics que desitgin començar una nova activitat professional o empresarial.

La jornada de dijous se centrarà en apropar als martorellencs i martorellenques al dia a dia del centre i donar a conèixer els diferents serveis que s’ofereixen per ajudar als empresaris i persones emprenedores, així com als qui es troben en procés de recerca de feina. Amb visites des de les 10.30 i fins les 13.30h, l’accés serà lliure per als visitants. En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica Rosa Cadenas exposa que “ens hem convertit en un referent i a la zona som un dels models exemplars i creiem que és molt interessant presentar-ho a la gent”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

Cadenas ha destacat la força del centre i la seva presència a Martorell i respecte d’altres departaments. “Es tracta de la unió entre les necessitats de les empreses i que les persones vulguin trobar-se per trobar feina i és important per al conjunt de la població”, ha dit.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

A més, el centre ha posat en marxa un sorteig d’una tablet en un concurs per conèixer els seus detalls de serveis i activitats realitzades durant aquests 10 anys, i que pot fer-se a través d’un formulari. Sobre la perspectiva del Molí, Cadenas ha apuntat que “evidentment que creixerem i millorarem, el nostre paper és molt important per a els empreses”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

La jornada de dijous obrirà portes a partir de els 10.30h amb les visites d’accés lliure fins les 13.30 h, i amb el concurs, que estarà vigent fins el 15 de juliol.

Font: El Molí Fariner obrirà les portes als martorellencs i martorellenques en el seu desè aniversari