El Motor Club Micorella guardona Cicles Montaña per la seva dedicació en el món de la bicicleta

Categories General

El Motor Club Micorella va reconèixer, el passat 8 de febrer, el negoci martorellenc Cicles Montaña. L’entitat motorística va lliurar una placa commemorativa a Santi Montaña, propietari de l’establiment. El motiu és la dedicació, durant gairebé 70 anys, d’aquesta botiga del carrer del Mur a l’hora de reparar bicicletes i posar-les a punt.

Cicles Montaña va rebre una placa per la seva contribució al món de la bicicleta, per despertar l’esperit de muntar en aquest vehicle en molts martorellencs i veïns de la comarca i per no defallir tot i l’auge de molts negocis similars prop de Martorell.

Pere Mas, el president del Micorella, explica que “portem uns dotze anys fent sopars i reconeixent a gent vinculada al motor i a la seva indústria. Sovint són d’altres indrets, i vam reflexionar del fet que no ens adonem que a casa tenim un tresor al qual no havíem donat valor. Una botiga que fa quasi 70 anys que treballa”. I afegeix que “per molta gent de Martorell, la primera bicicleta procedia de Cicles Montaña. Aguantar 70 anys no és fàcil i han fet molt pel món de la moto i de la bicicleta”.

Pere Mas, president Motor Club Micorella

El negoci homenatjat el va començar el Jaume Montaña, pare de l’actual propietari. En Jaume va viure una etapa de ciclista professional i va arribar a guanyar la setena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya de 1953, i una etapa de la Volta a Portugal de 1950. A més, va participar al Giro d’Itàlia de 1952. Actualment, el negoci el regenta el seu fill Santi.

Pere Mas destaca la manera en què treballen, amb la mateixa metodologia des que van començar. “És una botiga que està com quan va començar a la seva època i el Santi és un professional, un artesà de la mecànica, un pou de saviesa”.

Pere Mas, president Motor Club Micorella

El Motor Club Micorella va fer entrega d’aquesta placa als propietaris del negoci el passat 8 de febrer, a les instal·lacions de Cicles Montaña.

Font: El Motor Club Micorella guardona Cicles Montaña per la seva dedicació en el món de la bicicleta