El Motor Club Micorella plora la mort del seu vicepresident Toni Grau

Categories General

El Motor Club Micorella ha de lamentar la defunció de Toni Grau, qui ha mort víctima d’una llarga malaltia i que actualment era el vicepresident de l’entitat martorellenca. Al costat del president des del naixement del club, Pep Mas, Grau va ser un dels socis fundadors del Motor Club Micorella, fa prop de 15 anys, una entitat que duu a terme activitats relacionades amb el món de la bicicleta i el trial. Grau va ser-ne soci fundador i també va estar molt lligat a les motos antigues a través de l‘AMCAM, l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell.

El paper de Grau va ser rellevant pel que fa a l’organització d’activitats que han donat a conèixer el trial, les curses amb bicicleta i motos i actes, també, en col·laboració amb d’altres entitats martorellenques. Es tracta de curses de moto de trial, el Trial del Roser, l’escola de Bike, que funciona a bon ritme.

El Motor Club Micorella va néixer sota el nom d’Associació Esportiva Micorella i va fer el canvi de nom al cap d’uns cinc anys, després de la seva col·laboració estreta amb el Motoclub Corbera. Per poder organitzar esdeveniments de manera més independent, va constituir-se com a club. Des d’aleshores, ha celebrat sopars culturals, on s’homenatjaven figures del motor, ha impulsat el trial del Roser i ha engegat l’escola al Bike Park, on s’hi apleguen uns 80 participants.

Font: El Motor Club Micorella plora la mort del seu vicepresident Toni Grau