El nou Espai del Mercat Municipal Les Bòbiles s’inaugurarà dissabte amb festa grossa

Categories General

El Mercat Municipal Les Bòbiles estrenarà aquest dissabte el nou Espai Mercat, una zona de l’equipament en què els comerciants del mercat podran donar a conèixer els seus productes i la seva activitat i que s’obrirà, també, a la resta del comerç martorellenc. Amb l’objectiu d’apropar encara més a la ciutadania el Mercat Municipal Les Bòbiles, la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç ha preparat una jornada que, des de les 12.00h i fins les 15.00h, permetrà descobrir el nou espai.

Les parades del mercat, que en gran part es dediquen a la gastronomia, tindran en l’Espai Mercat una alternativa per a presentar els seus productes d’una manera diferent i més creativa. A través de tastets, experiències culinàries i demostracions amb els veïns martorellencs com a partícips, vol ser un lloc per dinamitzar l’activitat diària del mercat.

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, ha explicat que les principals protagonistes seran les parades del mercat, però ha exposat que “també el fem extensiu a les entitats locals, per a que la gent pesni en què li pot ser útil” dins l’horari habitual del Mercat Municipal Les Bòbiles.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica i Comerç

El mercat martorellenc vol fer un pas endavant, afegint-hi activitats lúdiques que acompanyin les compres diàries. Per això, assegura Cadenas, la fusió entre el comerç i el lleure que començarà aquest dissabte “és part d’un mercat de futur”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica i Comerç

la inauguració és prevista per a les 12.30h, tot i que a partir de les 12.00h els visitants podran començar a passejar-hi. Els comerciants oferiran degustacions dels seus productes i opferiran una copa de cava a tots els qui hi assisteixin. En sintonia amb aquesta jornada, el mercat va estrenar el passat mes de juny un compte a la xarxa social Instagram (@mercatdelesbobiles ) on pot seguir-s’hi l’actualitat de totes les parades.

 

Font: El nou Espai del Mercat Municipal Les Bòbiles s’inaugurarà dissabte amb festa grossa