El Patge Viu Viu ha rebut a Martorell les primeres cartes de desitjos dels més menuts

Categories General

Els infants martorellencs han assistit aquest matí a la seva cita amb el Patge Viu Viu, l’emissari reial, i qui rep les cartes de desitjos de les famílies, tot just abans de l’arribada dels Reis Mags de l’Orient. Amb dues parades, una a la Plaça de La Vila i una altra a la Rambla de les Bòbiles, el patge martorellenc s’ha assegut al tron reial i ha començat a sentir què demanen els més petits.

El Patge Viu Viu ha estat acompanyat pels membres del Patronat de la Cavalcada de Reis i ha conegut com ha sigut l’any 2022 per als infants. L’equip de govern, encapçalat per l’alcalde Xavier Fonollosa, ha exercit d’amfitrió en una jornada de moltes activitats. La Residència Sant Joan de Déu de Martorell també ha sigut una de les parades del patge, on ha coincidit amb la gent gran usuària d’aquest equipament i amb qui ha compartit una estona molt agradable.

Després de la primera jornada de cartes i desitjos, el patge ha dit que retrobar-se amb els petits “ha estat molt maco, m’agrada que facin les cartes a mà”. Sobre l’ambient que ha pogut copsar, ha confessat que “començo a veure la il·lusió que anirà creixent durant els dies de festa i explotarà el dia de Reis, tothom està molt content”.

Patge Viu Viu

La jornada de rebuda de cartes s’ha desenvolupat en un diumenge d’activitats nadalenques del programa La Màgia del Nadal. Aixi, la Fira de Santa Llúcia del Barri Rosanes, la Fira de Nadal que avui ha tingut lloc al carrer Francesc Santacana o el corral nadalenc i més activitats a L’Enrajolada han bastit l’oferta cultural per als martorellencs. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Andreu González, ha felicitats les entitats per no defallir i seguir preparant activitats de tot tipus. “Totes les entitats tenen el repte de la seva continuïtat i renovació i el Patronat de la Cavalcada funciona com un rellotge, els vull enviar el meu agraïment i escalf”, ha expressat el regidor.

Andreu González, regidor Cultura

El programa de La Màgia del Nadal avança a un bon ritme i la jornada d’avui ha estat una de les més esperades de l’agenda. En aquest sentit, González ha explicat que volen conjugar l’oci amb la tradició local: “hem preparat ofertes d’oci amb un pòsit cultural fort”.

Andreu González, regidor Cultura

El Patge Viu Viu acompanyarà els Reis Mags de l’Orient el vespre del dijous 5 de gener i els ajudarà a recollir les cartes amb els desitjos exercint d’amfitrió durant el seu pas pels carrers martorellencs.

Font: El Patge Viu Viu ha rebut a Martorell les primeres cartes de desitjos dels més menuts