El porter martorellenc Yeray Guardia assegura la seva continuïtat amb el Mengíbar FS a Segona Divisió

Categories General

Yeray Guardia (Martorell, 1998) tornarà a defensar la porteria del Mengíbar FS el curs 2020-2021, on militarà a la Segona Divisió estatal, a només un pas de l’elit del futbol sala. El porter ha renovat amb el conjunt de Jaén per la seva segona temporada consecutiva. Guardia va aterrar-hi el curs passat i ha contribuït a deixar l’equip en la novena posició, a una plaça del playoff d’ascens a Primera i com un dels vuit millors equips dins la Copa del Rei.

El martorellenc ha guanyat minuts a la categoria de plata del futbol sala estatal i ho ha fet a Andalusia, on ha aconseguit consolidar-se a la porteria, i no amaga que la seva renovació per a la propera campanya ve donada per més d’un factor.

Yeray Guardia, jugador Mengíbar FS

Ell mateix explica que pot créixer en tots els sentits formant part d’aquesta plantilla i que per això ha fet el pas definitiu a renovar.

Yeray Guardia, jugador Mengíbar FS

A la renovació de Guardia se li han sumat la d’Aitor, Alvaro Vera, Pedro Flores, Tortu i els fitxatges de Carlos Puerma, Pablo Ordóñez, Marco Mandado i Dani Colorado. Guardia va formar-se als equips base del FC Barcelona, fins que després del seu pas pel filial blaugrana va posar rumb a Gran Canaria. Fa dos cursos, va ser el porter titular de L’Hospitalet Bellsport, a Segona Divisió B.

Font: El porter martorellenc Yeray Guardia assegura la seva continuïtat amb el Mengíbar FS a Segona Divisió