El president de SEAT és guardonat com a millor directiu del sector de l’automoció

Categories General

El president de SEAT, Wayne Griffiths, ha estat guardonat amb el premi ‘Nom del Motor 2021’ al millor directiu del sector de l’automoció atorgat per Premsa Ibérica. El grup editorial ha premiat el seu compromís i dedicació des que va arribar a la companyia el 1991, així com el paper estratègic en el desenvolupament de l’electrificació a Espanya.

La cerimònia de lliurament de premis, que aquest any celebraven la 20a edició, es va fer a Madrid davant de nombrosos líders del sector de l’automoció i la ministra d’Indústria Reyes Maroto, que va lliurar el premi al president de SEAT juntament amb el president de Premsa Ibèrica, Javier Moll.

Wayne Griffiths va recollir el reconeixement i es va mostrar convençut que tots els que van assistir a l’acte tenien el mateix somni: veure com Espanya fa el gran salt cap a l’electrificació i manté la seva competitivitat al pòdium de l’automoció del Continent.

Des de Premsa Ibèrica valoren el seu treball per presentar Future: Fast Forward al PERTE del Vehicle Elèctric i Connectat, un projecte sòlid, com a mostra més del seu compromís amb Espanya. A més, el premi reconeix la tasca a SEAT i CUPRA, marques que representen el punt d’inflexió cultural i emocional de la nova era digital, connectada i sostenible.

Igualment, per a Premsa Ibèrica, aquest premi destaca el compromís i dedicació de Wayne Griffiths i l’essencial que ha estat en l’aposta del Grup Volkswagen pel nostre país a l’hora de desenvolupar el projecte Future: Fast Forward, amb què pretenen consolidar Espanya com a referent en l’electrificació. Wayne Griffiths s’uneix a llista de guanyadors d’edicions passades com Dani Pedrosa (excampió del Món de motociclisme), Toni Bou (excampió del Món de Trial), la Fundació Eduardo Barreiros o Ignacio Sánchez Galán (president d’Iberdrola).

SEAT torna a rebre el reconeixement del sector després que el 2021 es distingís el CUPRA Formentor com a ‘Cotxe de l’Any per als Lectors’ i el 2020 el SEAT Tarraco amb el mateix premi.

Font: El president de SEAT és guardonat com a millor directiu del sector de l’automoció