El Progrés continua aquest agost amb els sopars i ball a la fresca

Categories General

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés continua ofertant aquest mes d’agost les sessions de sopars a la fresca amb ball que ha proposat durant quatre dissabtes de juliol al vespre. La resposta de públic -unes 450 persones d’assistència- han fet decidir a la junta a perllongar l’activitat. A partir del dia 24 d’aquest mes es reprendrà el moviment a oficines per inscriure’s als cursos i tallers que s’adaptin a la normativa de seguretat de la COVID-19.

Els Sopars a la fresca amb ball se celebren les nits de dissabte a la pista exterior d’El Progrés des de les 20.30 i fins les 00.00h. Són gratuïts i oberts tant als socis de l’entitat com a la resta de públic interessat, i inclouen un servei de bar que ofereix entrepans, torrades, tapes i begudes. Després d’ampliar-los durant l’agost, restaran tres sessions més per celebrar, els dies 8 -amb actuació de Raúl-; 22 -amb la presència de David Swing- i 29 d’agost -amb Mariam-. No hi haurà sessió el dia 15.

L’ampliació durant l’agost és deguda a la bona rebuda de l’activitat al juliol. La junta d’El Progrés hi ha donat continuïtat “perquè al juliol va anar prou bé. A cada sessió de ball van venir entre 100 i 125 persones, el temps ens va acompanyar i la gent va quedar molt contenta. En tot moment vam respectar les mesures de seguretat i de distància, i molta gent gran de Martorell va venir, amb tranquil·litat, i s’hi va estar bé a la fresca”.

Joaquim Gotsens, president d’El Progrés

Per contra, aquest agost tanca el servei de vermuts dels diumenges al migdia, i també romanen tancades les oficines “fins el dilluns 24, quan començarem a fer les inscripcions a les activitats de l’Activa’t que siguin possibles”. Gotsens creu que, arran de les mesures de seguretat, “hi haurà alguns tallers i cursos que podrem fer, com ara manualitats, pilates, dansa, sevillanes i ball en línia. D’altres ens generen més dubtes”.

Joaquim Gotsens, president d’El Progrés

Obres a l’interior del teatre per millorar la seguretat i l’acondicionament

L’interior del teatre d’El Progrés és objecte, aquests dies, d’obres per adequar i posar al dia les mesures de seguretat de l’equipament i millorar la climatització de la instal·lació. Gotsens detalla que “s’estan fent les instal·lacions de la llum a l’interior a la pista; posant un detector d’incendis; renovant la instal·lació d’aigua; col·locant llums d’emergències i un teló inífug de separació a l’escenari i també maquinària, calefacció i aire condicionat nous. També es construeix un dipòsit d’aigua actualitzat a la normativa”.

Joaquim Gotsens, president d’El Progrés

El president de l’entitat del carrer del Mur considera que, gràcies a aquestes accions, “podrem aprofitar molt més el local que no pas ara, ja que a l’estiu estava inactiu a causa de la calor i ara es podran fer moltes activitats”.

Font: El Progrés continua aquest agost amb els sopars i ball a la fresca