El PUNX Fest torna a la Nau 2 amb una segona edició elèctrica

Categories General

Raffa FL, Castion i Nuria Scarp encapçalen la segona edició del PUNX Fest, el festival de músiques electròniques que vol apropar la cultura al públic jove del Baix Llobregat i Barcelona. El projecte va debutar a l’abril del 2022 amb èxit, i enguany torna al mateix escenari de la Nau 2 de Ca n’Oliveres de Martorell amb l’Electrònica Dance, el Tech House i l’Electro Pop com a protagonistes.

El Punx Fest 2023 està impulsat per l’Ajuntament de Martorell i compta amb col·laboradors professionals de luxe com son AllFest, Big Music Group, Hire Out, i Vicious Magazine.

El Mainstage comptarà amb els titulars Raffa FL, Castion i Nuria Scarp, que faran vibrar el públic amb la seva música innovadora i la seva habilitat als decks. En aquest escenari principal també hi seran Brais i Kaeru. En el recinte de la Nau#2 també hi haurà la zona Gastro amb food trucks i gastronomia.

El PUNX Fest va néixer el 2022 amb l’objectiu d’oferir un aparador artístic electrònic anual a la Nau 2 i convertir-lo en un destí obligat per a tots els amants de la bona música electrònica, esdevenint l’epicentre d’experiències del Baix Llobregat Nord i, per extensió, de la província de Barcelona i de Catalunya. L’obertura de portes tindrà lloc a les 21.30h i les entrades es poden aconseguir al portal entrades.martorell.cat .

“L’Ajuntament de Martorell, organitzador de l’esdeveniment, ofereix una entrada gratuïta als joves de la ciutat que siguin membres del carnet jove de Martorell. Podran aconseguir aquesta invitació introduint el seu usuari i codi personal durant el procediment de compra. Aquelles persones d’entre 16 i 29 anys que vulguin unir-se com a membres del carnet jove, poden fer-ho adreçant-se a les Oficines d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM”, detalla la regidora de Joventut, Raquel Sans.

Raquel Sans, regidora de Joventut

Els artistes del PUNX Fest 2023

RAFFA FL va començar la seva carrera amb tan sols 14 anys. Al 2016, el seu tema ‘How We Do’ va marcar la seva trajectòria aconseguint un èxit mundial i convertint-se en la principal cançó electrònica d’aquell estiu. Des d’aleshores ha recorregut escenaris d’arreu del món, principalment Sudamèrica, i ha llençat el seu propi segell, Howedo Music.

Castion va començar a produir la seva música quan tenia 14 anys. Set anys després porta acumulades més de 36 pistes originals, remixes i edits, amb segells com Spinnin’ Records, Revealed Recordings o Hexagon. Ha col·laborat amb artistes com Jonas Aden, Godamb o Cruz Cafuné i ha sigut reproduït en ràdios de tot el món, aconseguint acumular més de 500.000 oients mensuals a Spotify.

Nuria Scarp productora i DJ, va iniciar la seva carrera el 2013. Avui compta amb més de 5 EP’s en segells com Nopreset Records, Deep Passion, Soleado Recordings, We Love House Recordings i Waldliebe Familien. Amb projecció internacional, ha actuat a països com Anglaterra, França, Alemanya, Veneçuela, Estocolm. Argelia, Perú o el Marroc entre molts d’altres. Ha compartit escenari amb estrelles com DJ Snake, David Guetta, Boy George o Cristian Varela.

BRAIS és un jove talent, DJ i productor de Barcelona amb 13 anys de trajectòria. Ha treballat amb algunes de les millors discogràfiques del sector com Revealsed Recordings, Smash de House o Blanco y Negro, rebent el suport d’artistes de renom com David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Dash Berlin i R3HAB.

Kaeru és un jove productor espanyol. Als 12 anys es va interessar per la producció musical i ja té diferents singles que defineixen el seu so. El 2020 va signar amb el segell Different Records i ja disposa d’un catàleg musical en el qual destaquen els gèneres més dance així com el lofi hip-hop. Un jove ple de versatilitat i capacitat en més d’un gènere.

Font: El PUNX Fest torna a la Nau 2 amb una segona edició elèctrica