‘El regal de la Molly Monstre’, la proposta de cicle CineXic per aquest diumenge

Categories General

El regal de la Molly Monstre és la pel·lícula que ens portarà el cicle de cinema infantil en català CineXic , impulsat per Òmnium Cultural i Cinema del Diable, aquest diumenge, a les 12.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Està recomanada per a infants a partir de tres anys i les entrades es poden comprar a entrades.martorell.cat.

Aquesta coproducció alemanya-sueca-suïssa, amb direcció de Ted Sieger i guió de John Chambers, planteja una situació que busca l’empatia del petit espectador, abordant un conflicte molt habitual en les famílies, com és l’adaptació dels infants a l’arribada d’un nou germà o germana.

En aquesta història, la Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca.

La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal. Quan finalment la família es retroba, els pares, que estaven espantadíssims, es posen molt contents. Es trenca l’ou, i un monstre petitó surt al món. Aquest viatge travessant les muntanyes Molt Molt Salvatges, acompanyada de l’Edison, ha canviat la Molly, transformada finalment en la germana gran.

Font: ‘El regal de la Molly Monstre’, la proposta de cicle CineXic per aquest diumenge