El Sala 5 cau per la mínima a Galícia (4-3) i diu adeu al somni del play-off

Categories General

El Sala 5 Martorell, que el dissabte va tenir un desplaçament llarg fins a Galícia, va perdre per la mínima (4-3) a la pista del tercer classificat: el Burela FS. Els gallecs van sortir molt forts des del principi i van aconseguir posar-se amb tres gols d’avantatge als primers 13 minuts. Els martorellencs, gràcies a un temps mort clau d’Adri Sánchez, van aconseguir retallar distàncies, amb gols de Jon Joseba de Olabarria i Rubén Sánchez, i van arribar al descans ficats al partit.

A la segona meitat, molt més competida, tots dos equips van disposar de moltes ocasions, però el Burela FS va aprofitar una recuperació de pilota per aconseguir el 4-2. Quan faltaven dos minuts pel final, el Sala 5 va començar a jugar de cinc i es va tornar a apropar amb un gol en pròpia dels locals, però el marcador ja no es va moure més.

El tècnic del Sala 5, Adri Sánchez, assegura a la crònica que, tot i la derrota, van donar una bona imatge i estan contents en aquest aspecte: “Estava sent un partit bastant igualat, però crec que Burela és un equip que sap dominar totes les situacions del joc. És un equip molt competitiu i ens han fet mal al principi amb el 3-0. Nosaltres sabíem que estàvem fent moltes coses bé i he demanat un temps mort per reforçar-los una mica. Amb el 3-2 hem volgut marcar abans el 3-4 que el 3-3 i això ens ha condicionat molt, però ho hem intentat fins al final. Estem dolguts per la derrota, però intentarem treure coses positives de cara al futur”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

El Sala 5 perdia 3-0 al minut 13 de partit, però no va abaixar els braços. L’entrenador dels martorellencs, Adri Sánchez, va demanar un temps mort que va ser clau per reaccionar amb dos gols i tornar-se a ficar dins del partit. El tècnic explica que el que volia en aquest temps mort era “reforçar-los, perquè estàvem fent moltes coses bé. I les petites accions que ens havien castigat parlar-les amb ells, però des d’inputs positius i què podíem fer per millorar. Som un equip molt consistent i sabíem que el partit no aniria a més gols, sinó que donaríem la cara fins al final”.

Abans d’arribar al descans el Sala 5 va tenir una ocasió molt clara per posar el 3-3 al marcador, però la pilota es va estavellar al pal. Sánchez li treu importància i es queda amb “qualsevol acció que passa a la pista. Les hem de corregir totes. Vam estar a prop del gol, però si volem ser un dels equips de a dalt, hem de saber que no ens podem lamentar i aquestes situacions es poden donar i no atribuir-ho a la sort o a factors externs. Pensem en tot el que podem fer per guanyar el partit”.

Després d’aquest resultat, els vermells diuen adeu a les seves opcions de quedar entre els cinc primers classificats de Segona Divisió i poder disputar el play-off d’ascens. Adri Sánchez fa una valoració positiva de la temporada, on destaca que “quan vaig arribar volíem fer un procés d’alguns anys perquè l’equip fos competitiu a Segona Divisió, i crec que hem donat passades molt grans per aconseguir-ho. Estic content per aquesta primera temporada, però per nosaltres és important guanyar els dos partits que queden perquè volem lluitar per la sisena plaça. A la llarga ens ajudarà i l’equip ha de ser conscient d’això”.

El dissabte el primer equip masculí del CF Martorell va perdre 3-1 al camp del segon classificat, l’Atlètic Sant Just, i va posar fi a la seva ratxa de quatre victòries consecutives. Els martorellencs, que s’enfrontaven a un equip que està lluitant per l’ascens i no ha perdut cap partit com a local, va estar a prop del triomf contra un rival directe. Al minut 35 de partit, Xavi Marco va igualar el gol local, però els santjustencs van estar més encertats en els moments decisius i es van acabar emportant la victòria. Després d’aquest resultat, el primer equip masculí del CF Martorell es mantindrà una jornada més a la quarta posició del Grup 3 de Primera Catalana, amb un total de 44 punts.

En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell, amb moltes baixes a la seva plantilla, es va retrobar amb la victòria al Torrent de Llops després de superar per un ajustat 2-1 al novè classificat: el Sector Montserratina. A la primera part, les visitants van portar la iniciativa del joc i van obrir el marcador, però les martorellenques van aconseguir empatar abans del descans. A la represa, el control va ser per les jugadores d’Iván Lorca, que van poder capgirar el resultat al minut 48 i sumar tres punts molt important a casa.

Ahir diumenge el sènior femení del CH Martorell va disputar la penúltima jornada de la temporada i va caure 37-25 a la pista del tretzè classificat: l’Handbol BCN Sants. Amb aquest resultat, les martorellenques van sumar la derrota número 28 de la temporada.

Les de Jordi Florenza, quan només falta un partit per finalitzar la lliga, tan sols han aconseguit una victòria en tota la temporada i estan situades a l’última posició de la taula, amb només 2 punts a favor.

The post El Sala 5 cau per la mínima a Galícia (4-3) i diu adeu al somni del play-off appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El Sala 5 cau per la mínima a Galícia (4-3) i diu adeu al somni del play-off