El Sala 5 es retroba amb la victòria a l’últim minut contra el Leganés (1-2)

Categories General

El Sala 5 Martorell, que el dissabte es va haver de desplaçar fins a la Comunitat de Madrid, va aconseguir una victòria molt important a la complicada pista del CD Leganés (1-2). Un gol de doble penal de Rubén Sánchez, quan faltaven 53 segons pel final de partit, va donar els tres punts als martorellencs. Amb aquesta victòria els vermells s’han situat sisens a la taula de Segona Divisió, amb un total de 32 punts.

El tècnic del Sala 5, Adri Sánchez, assegura que va ser un partit molt igualat i amb moltes situacions de gol on “ens va costar gestionar les diferents velocitats del partit. Vam arribar a l’últim minut amb 1-1 i a ells, que portaven cinc faltes des del minut 10 de la segona part, els hi van xiular una falta i vam xutar un doble penal que va transformar el Rubén”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

El sènior masculí del Club Handbol Martorell el dissabte va guanyar per la mínima (26-27) a la pista del tercer classificat, l’Handbol Sant Quirze, i va sumar dos punts vitals per continuar a la part alta de la classificació de Segona Catalana.

Els groc-i-negres van ser capaços de mostrar un gran nivell a una pista molt complicada i van emportar-se una victòria clau en la lluita per l’ascens. Gràcies a aquest resultat el sènior masculí del Club Handbol Martorell ha escalat fins a la quarta posició de la taula, amb un total de 26 punts.

El primer equip masculí del Club de Futbol Martorell ahir diumenge va perdre el segon partit de la temporada al Torrent de Llops. Els martorellencs, que arribaven amb baixes i amb la necessitat de retrobar-se amb les bones sensacions, van caure 1-2 contra l’onzè classificat: l’Atlètic Vilafranca.

Tot i que els blanc-i-vermells no van poder trencar amb la seva mala ratxa de resultats i van perdre per la mínima al seu camp, es mantindran una jornada més a la quarta posició del Grup 3 de Primera Catalana, amb un total de 31 punts.

El Club Rugbi Martorell-Esparreguera ahir diumenge va tornar a la competició perdent 28-7 al camp de l’Alella, el nou líder de Tercera Catalana. Carlos De Diego, que ahir va ser el capità de l’equip, explica que els locals es van avançar al marcador, però afegeix que els martorellencs van fer un partit ideal: “hem portat la iniciativa, hem fet el nostre joc, que és dues fases de davantera i línia. La seva primera marca ha estat per la línia de fons. No hi ha res a retreure a l’equip”.

Carlos De Diego, jugador Club Rugbi Martorell-Esparreguera

Després d’aquesta derrota, l’equip entrenat per Nelson Martin ha caigut fins a la cinquena posició de la taula, amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes.

The post El Sala 5 es retroba amb la victòria a l’últim minut contra el Leganés (1-2) appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El Sala 5 es retroba amb la victòria a l’últim minut contra el Leganés (1-2)