El Sala 5 fa un parèntesi en la lliga per estrenar-se a la Copa aquesta nit a Sabadell

Categories General

El Sala 5 Martorell estrena aquest dimarts la seva participació en la Copa. Ho fa amb la disputa de la tercera ronda eliminatòria del torneig del KO, a partit únic a la pista del Club Natació Sabadell (21.00h), equip de Segona Divisió B. El duel suposa el retorn de l’entrenador martorellenc Adri Sánchez al seu anterior equip, i la possibilitat de jugar contra un Primera Divisió en la següent ronda, en cas de victòria.

El partit es jugarà al Pavelló Nord de la cocapital del Vallès Occidental i enfrontarà dos equips en ratxa. Els martorellencs arriben a la cita després de remuntar i guanyar (2-4) a la pista del Betis B a la lliga de Segona Divisió, fet que els ha situat vuitens a la classificació amb 7 punts. Els sabadellencs són tercers del Grup 3 de Segona B, encadenen una ratxa de quatre victòries consecutives i encara no coneixen la derrota a la lliga en cinc jornades.

Adri Sánchez reconeix que el partit serà especial per a ell, pel seu passat recent com a preparador dels vallesans: “Tinc molt bons records de l’any passat. És un club de molt bona gent, que et deixa treballar i que té uns valors molts semblants als meus”. Malgrat l’estima, Sánchez reconeix que “aquest dimarts no hi haurà cap amic a la pista, però desitjo que els vagi molt bé a partir de dimecres”.

Adri Sánchez, entrenador del Sala 5 Martorell

El Sala 5 va fer dilluns al vespre una sessió preparatòria més curta, atenent que en tan sols vuit dies juga tres partits -dissabte vinent rep l’O Parrulo al Pavelló-. Però per als jugadors, la possibilitat de guanyar el CN Sabadell i passar ronda a la Copa és un alicient, sobretot si després arriba un rival de Primera Divisió. “Rebre al Pavelló un de Primera seria molt maco de disputar i una experiència per a tots”, explica el bigolejador de dissabte, Rubén Sánchez, qui destaca també la qualitat del rival, tot i jugar una categoria per sota.

Rubén Sánchez, jugador del Sala 5 Martorell

De la seva banda, l’entrenador del Sala 5 reconeix que la prioritat és la lliga: “Per mi, tots els partits em suposen el mateix, no tinc cap estímul extern. El torneig regular, la lliga, és el nostre top, i això són extres molt bonics, tot i que entenc que els jugadors tinguin un estímul extern pel fet de poder enfrontar-se a un Primera”.

Adri Sánchez, entrenador del Sala 5 Martorell

El guanyador del CN Sabadell-Sala 5 Martorell disputarà la següent ronda eliminatòria de la Copa -la quarta- el dimarts 21 de novembre.

Font: El Sala 5 fa un parèntesi en la lliga per estrenar-se a la Copa aquesta nit a Sabadell