Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell ha guanyat el Guardo FS (4-11) en el partit de tornada de la segona fase del playoff d’ascens a Segona Divisió i és un dels sis finalistes que optarà a l’ascens a Segona Divisió a partir de la propera setmana.

Els de Víctor González han exhibit molt múscul a Guardo i han encarrilat la victòria molt aviat. Els dos primers gols d’Oussama Chefrau i Ramon Sánchez han suposat el primer avís dels vermells, que només han cedit terreny en algun tram del partit. Molt intensos en defensa, els martorellencs volien assegurar-se l’eliminatòria i tot i el gol del local Beto, no ha suposat un impediment. Pavel Pérez ha fet el tercer gol abans del descans, quan el seu equip patia més, i ha deixat sentenciada la primera meitat.

El segon temps ha deixat veure el Sala5 més letal, que en qüestió de cinc minuts ha convertit cinc gols i ha brodat l’eliminatòria. Marc Mármol, Joan Rusinés i el juvenil Matías Leguizamón han tancat una golejada que val el bitllet a la tercera i definitiva fase del playoff.

El sorteig de rival per a l’últim escull abans de l’ascens tindrà lloc dilluns i els partits començaran el proper cap de setmana.

Font: El Sala5 goleja a plaer el Guardo FS i accedeix a l’última fase d’ascens a Segona