El Sala5 guanya a Ferrol i es refà de la derrota contra Gran Canària

Categories General

Victòria importantíssima del primer equip del Sala5 Martorell a la pista de l’O Parrulo per 7 a 8. Els vermells han aconseguit sumar després de l’ensopegada contra el Gran Canària i ara són a 3 punts dels llocs de promoció d’ascens. El pòquer d’Oussama Chefrau, sumat a les dianes de Pau Albacete, Eric Panés, Dani Castro i Roger Bermusell van fer somriure als de Víctor González, de nou, en terres gallegues.

El local Rubén Orzaez va estrenar el marcador quan només havien passat 4 minuts de partit però Pau Albacete va empatar-lo aprofitant la superioritat que va provocar l’expulsió d’Iván Rumbo. Després de salvar 2 dobles penals en contra, el Sala5 va capgirar el marcador, amb un gol d’Eric Panés, però va tornar a cedir en defensa i va encaixar dos gols que tancaven la primera meitat amb el 3 a 2.

En la represa, els gallecs van mostrar-se molt més encertats i van estirar el seu avantatge fins al 5 a 2. Més tard, arribava un gol a cada porteria, el del Sala5 sense oposició. I és que prèviament l’O Parrulo va marcar-lo mentre Panés estava estès a terra. Els de Ferrol van deixar-se marcar el 6 a 3. Amb una nova expulsió dels locals, el Sala5 va fer sang i va marcar de nou per empatar el partit a 5.

Víctor González va optar pel porter-jugador i va encaixar dos gols, però Roger Bermusell va escurçar diferències. Acte seguit, i en l’últim minut, Dani Castro enviava a l’escaire el 7 a 7. Amb pocs segons per disputar-se, els ferrolans van tocar amb la mà dins l’àrea la pilota però Oussama, ràpid, va enviar-la dins la porteria, que estava buida perquè els locals jugaven amb el porter-jugador. Tot i les protestes del cos tècnic gallec, perquè no es va assenyalar la mà, el gol va pujar al marcador i la victòria va volar fins a Martorell.

Segons l’entrenador martorellenc Víctor González, l’equip va tenir la capacitat de competir tot i la bogeria d’alguns moments.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Aquesta victòria deixa el Sala5 desè, abans de rebre l’Alzira a casa la propera setmana. González subratlla que segueixen treballant per ser regulars i no cedir per errades pròpies.

Derrota ajustada del CB Martorell contra al filial del Girona

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre dissabte contra el filial del Bàsquet Girona per 73 a 78 en un partit que es va decidir a les acaballes. El marcador va estar molt ajustat durant tot el partit i els detalls de l’últim quart van ser determinants per al triomf dels gironins.

Els martorellencs van començar molt endollats, sumant còmodes i mostrant-se efectius, tot i que el conjunt visitant hi responia de la mateixa manera, a cop de cistella. El final del primer quart, amb el 23 a 17, va ser el preludi d’un partit ajustadíssim.

En el segon període, els gironins van escurçar distàncies gràcies a les segones opcions en atac, que els va fer capgirar el marcador. En aquestes tasques, Joan Llinàs va ser el jugador a seguir. De la seva banda, Albert Valle va tornar a la pista per sumar un parcial de 6 a 3 i Eloy Domènech el va ajudar a acabar el primer temps amb el 43 a 42.

En la represa, el guió va seguir d’una manera molt similar, sense un dominador clar i amb un Adrià Moncanut que va prendre les regnes en atac per als visitants. A més, s’hi va sumar la lesió d’Alejandro Garaizábal al genoll dret. Un triple de Toni Espinosa va obrir l’últim quart i va coincidir amb el pitjor moment dels martorellencs, que no mostraven gaire idees en atac. A més, cedien terreny en defensa i el resultat es va estirar fins al 61 a 71. Un parcial de 5 a 0 va tornar a donar vida als blaus, però tot i tenir l’últim llançament per forçar la pròrroga, la victòria va volar fina a Girona, amb el 73 a 78 definitiu.

L’entrenador Jordi Pi va expressar que les baixes i algunes decisions arbitrals van penalitzar-los. El tècnic blau va admetre que l’equip no va saber tancar el resultat al descans, quan va tenir les millors oportunitats.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Sobre la derrota i la manera en què va consumar-se, Pi va reconèixer que no veu bé de quina manera estan caient. I pel que fa a la lesió d’Alejandro Garaizábal, se’n desconeix l’abast i haurà de sotmetre’s a més proves per saber quin és el diagnòstic.

El CF Martorell perd al camp del filial del CE Europa

El primer equip del CF Martorell va perdre diumenge al camp del filial del CE Europa (3-1) en un partit que va començar amb una diana local molt matinera. Els blanc-i-vermells es van presentar a aquesta jornada sense entrenador titular, arran de la destitució de Javi Cuesta i Marc Noguès a finals de la setmana passada, i amb Joan Ruiz, l’entrenador del juvenil A de l’entitat, dirigint la plantilla.

Els barcelonins van estrenar el marcador per mitjà de Manel Lozano i per primer cop van decantar cap a la seva banda. Els martorellencs van respondre-hi a base de generar molt perill en atac i el porter local Martí Gilboy va evitar-ho durant la primera meitat.

A tres minuts per al final, el partit es va aturar perquè el local Kengo Matsuoka va caure inconscient arran d’una topada perillosa, però es va recuperar aviat per posar punt i final al primer temps.

En la represa, els blanc-i-vermells es van afanyar a deixar el marcador igualat i Eric Iglesias va empatar des del punt de penal. Però el filial del CE Europa va transformar dos gols en quinze minuts que van encarrilar la victòria. Les errades pròpies van condemnar els martorellencs, que ja no van tenir més i van confirmar la quarta derrota de la temporada.

Amb aquest marcador, els blanc-i-vermells es queden a la desena plaça, amb 12 punts, però hauran d’esperar que es disputi la resta de la jornada, el proper cap de setmana, per saber si la seva posició varia.

El Club Hoquei Martorell recapta 1.000 euros per l’ELA

I tanquem parlant-los d’hoquei, perquè el Club Hoquei Patins Martorell va recaptar dissabte 1.000 euros en la jornada solidària en favor de l’ELA. El club martorellenc va aprofitar un dissabte amb partits a casa de tots els equips per comptar amb entitats martorellenques i fer una crida a recaptar fons per a la Fundació Catalana per l’ELA Miquel Valls .

A més, va comptar amb la presència dels autors del conte solidari Una mà amiga , que explica la malaltia i també destina el que recapta amb la venda d’exemplars a la lluita contra l’ELA.

La presidenta Marta Estébanez assegura que tanquen molt satisfets aquesta jornada i agraeix a tothom que va participar-hi.

Marta Estébanez, presidenta Club Hoquei Patins Martorell

El club lliurarà la recaptació a la Fundació Catalana per l’ELA Miquel Valls, tot i que els exemplars d’Una mà amiga es poden seguir adquirint al seu lloc web.

Font: El Sala5 guanya a Ferrol i es refà de la derrota contra Gran Canària