El Sala5 Martorell jugarà a casa per superar la segona fase de la Copa del Rei

Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell s’enfrontarà demà al Barceloneta Futsal (Pavelló Esportiu Municipal, 19.00h) en la segona ronda de la Copa del Rei i hi arriba després d’una victòria a domicili contra el FS Manresa (4-7) en el debut en aquesta competició. El Futsal Barceloneta va guanyar-se el dret de ser a la copa després de ser quart la temporada passada i s’estrenarà per primera vegada en la història del club a Martorell. Òscar Redondo, exjugador del FS Martorell, dirigeix l’equip de la Ciutat Comtal.

Els martorellencs arriben a la segona cita amb la Copa del Rei gràcies a la victòria a la pista del FS Manresa en una competició on no hi eren presents des del curs 2011-2012. Els martorellencs van caure contra l’Industrias Garcia als quarts de final després d’haver superat el Bar Mi Casa, L’Hospitalet Bellsport i la Peña Sport a les fases anteriors. Nou anys més tard, hi han tornat i ho han fet amb una victòria sota el braç. L’entrenador dels martorellencs, Víctor González, presenta el Barceloneta Futsal com un rival “incòmode, que encaixa poc i amb molt bon joc en els pivots”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Un conjunt il·lusionat en el debut

L’equip barceloní recull ara el premi de la feina del curs passat i és gràcies a la quarta plaça en la lliga regular que ha accedit a la Copa del Rei. Per primera vegada en la seva història, el Barceloneta Futsal serà en aquesta competició i s’estrenarà a Martorell. L’entrenador de l’equip, Òscar Redondo, creu que s’enfrontaran a “la plantilla més dotada de la categoria” i no amaga la il·lusió per una copa totalment nova per al club.

Oscar Redondo, entrenador Barceloneta Futsal

Els martorellencs comptaran amb les baixes de Sergio Arriero (pendent de l’abast d’una lesió al genoll) i Pau Albacete (va patir un trencament fibril·lar en l’últim partit de lliga), mentre que en les files del Barceloneta Futsal hi és Àlex Peramós, un dels artífexs de l’ascens del Sala5 a Primera la temporada 2011-2012. El Barceloneta és ara cinquè a la taula del sotsgrup 3B de Segona Nacional B.

El partit es podrà seguir en directe a Ràdio Martorell 91.2 FM .

Font: El Sala5 Martorell jugarà a casa per superar la segona fase de la Copa del Rei