El SLC de Martorell oferirà vuit cursos presencials durant el tercer trimestre

Categories General

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha fet pública la seva oferta de cursos per al tercer trimestre. Està marcada per la continuïtat de diversos nivells i l’oferta de dos cursos Bàsic 1. No s’ofereix el nivell C2 en aquest període.

L’oferta concreta de cursos més baixa és la del Bàsic 1, perquè comencin a estudiar català des de zero persones que dominin l’alfabet llatí. Un Bàsic 1 es farà els dilluns i els dimecres d’11.30 a 13.30h. Un altre, els dimarts i dijous en el mateix horari. Pel que fa al Bàsic 2, també es farà en dos horaris. Un, els dimarts i dijous de 9.15 a 11.15h. Un altre, els dimarts i dijous de 16.00 a 18.00h. Completa l’oferta de cursos no homologats l’Elemental 1, pensat per a alumnat que té un nivell equivalent a l’A2. Es farà els dilluns i dimecres de 16.00 a 18.00h.

Nivells homologats

Aquest tercer trimestre també s’oferiran diferents nivells homologats, és a dir, els que donen dret a un certificat oficial. El Bàsic 3 s’impartirà els dimarts i dijous de 9.15 a 11.15 h. L’Elemental 3, els dilluns i dimecres de 18.45 a 20.45 h. L’Intermedi 3, els dilluns i dimecres de 9.15 a 11.15 h. Aquests cursos corresponen als nivells A2, B1 i B2, respectivament.

Els cursos presencials, a excepció d’un Bàsic 2 que s’impartirà a l’Escola José Echegaray, es faran a l’aula de català del SLC, al Complex Educatiu (c. de Josep Tarradellas, 11). Els cursos que s’ofereixen en aquesta inscripció duraran 45 hores, començaran l’11 o 12 d’abril i s’acabaran el 20 o 26 de juny.

Dates i forma d’inscripció

La inscripció general serà del 28 al 29 de març. La inscripció preferent dels cursos de català (alumnes/exalumnes matriculats durant els darrers 12 mesos i que no hagin abandonat el curs) serà el 27 de març. En tots dos casos la inscripció es pot fer a través de la pàgina https://www.cpnl.cat/inscripcio/ o en persona al SLC de Martorell de 9.00 a 13.30h.

En el cas que l’alumne vulgui fer un nivell diferent del Bàsic 1, cal aportar un certificat de nivell o bé demanar una prova de col·locació en línia. Aquesta prova gratuïta es pot demanar fins al 23 de març.

Preus i altres informacions

Tots els cursos Bàsics són gratuïts, si bé l’alumne haurà d’adquirir el quadern d’exercicis del nivell, que té un preu d’uns 10 euros. Existeix la possibilitat de gaudir de reducció del preu de la matrícula ens els cursos de pagament: preus i reduccions vigents .

Per inscriure’s a un curs de català, cal un document d’identitat vigent (DNI, NIE o passaport). Els menors d’edat de 16 o 17 anys poden fer aquests cursos si completen l’autorització del pare, mare o tutor legal .

Font: El SLC de Martorell oferirà vuit cursos presencials durant el tercer trimestre