El SLC ofereix cursos de català bàsic a través del Servei d’Ocupació de Catalunya

Categories General

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), obre la inscripció a tres cursos de català dirigits a persones derivades des del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els candidats han de ser demandants d’ocupació i tenir coneixements de català molt baixos o nuls, si bé han de saber escriure en el nostre alfabet. Es tracta d’una formació 100% subvencionada, tant pel que fa al preu del curs com pel que fa al material.

L’alumnat que completi l’itinerari de tres cursos consecutius de 45 hores (135 hores), amb una assistència mínima del 75% i aprovant les activitats de curs i l’examen final, obtindrà el títol A2 de català. Pel que fa al calendari, el curs Bàsic 1 es farà del 25 de febrer al 19 de març, el Bàsic 2 del 23 de març al 23 d’abril i el Bàsic 3 del 28 d’abril al 21 de maig. Les classes s’impartiran de dilluns a dijous, de 9.15 a 12.15h, a la segona planta de l’Espai Jove.Nord (pl. de les Cultures, s/n), detalla el responsable del SLC de Martorell, Andreu González.

Andreu González, responsable SLC Martorell

Els cursos estan adreçats a persones amb NIF o NIE que s’han de dirigir a l’Oficina de Treball de la Generalitat (ptge. del Sindicat, s/n) perquè els donin un full de derivació que han de portar a classe el primer dia. Aquesta formació s’emmarca en el programa formatiu Aprèn.cat 2019, fruit de la col·laboració iniciada l’any 2011 entre el SOC i el CPNL, amb el finançament del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Font: El SLC ofereix cursos de català bàsic a través del Servei d’Ocupació de Catalunya