El sots25 del CB Martorell ascendirà a Tercera Catalana la temporada 2020-2021

Categories General

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha finalitzat les lligues catalanes de manera prematura en trobar-se amb poques opcions per fer-ho de la manera habitual. En aquest tancament del curs 2019-2020, el sots25 masculí del Club Bàsquet Martorell n’ha estat un dels beneficiats i pujarà a Tercera Catalana la propera campanya.

L’equip dirigit per Àlex Ferrando, a sis victòries de diferències respecte el líder, era tercer quan la competició es va aturar, a sis jornades per cloure la lliga regular, i era el millor candidat a assaltar la segona plaça, a dos triomfs de distància. Els blaus encadenaven tres derrotes, però la seva regularitat en les primeres jornades, amb un 12 de 15, va ser clau per consolidar aviat les primeres posicions.

Per a l’entrenador Àlex Ferrando, la unió dins del grup i el treball fet el curs passat, amb ell mateix com a tècnic, van ser les bases d’un projecte a curt termini que ha tingut premi.

Àlex Ferrando, entrenador sots25 masculí CBM

Sobre l’ascens, explica que no era una fita que s’hagués d’assolir passés el que passés, sinó que ha estat un objectiu que poc a poc han vist de més a prop a mesura que han passat les setmanes de competició.

Àlex Ferrando, entrenador sots25 masculí CBM

En aquest sentit, la membre de la junta directiva del club, Montse Fonollà, reconeix que la força del grup i la feina dels dos cursos han ajudat a assolir l’ascens.

Montse Fonollà, membre junta directiva CBM

La diferència amb Tercera Catalana, ha explicat el mateix tècnic blau, residirà en mantenir la plaça com a objectiu, però creu que l’equip podrà defensar la categoria. El curs vinent, però, Ferrando no dirigirà la plantilla blava. El sots25 serà l’únic conjunt de l’estructura blava que es beneficiï del final de lliga sense fases ni descensos.

Font: El sots25 del CB Martorell ascendirà a Tercera Catalana la temporada 2020-2021