El tècnic Adrià Alonso fa història i es jugarà l’ascens a LEB Or amb el CB Benicarló

Categories General

L’entrenador martorellenc Adrià Alonso ha fet història amb el CB Benicarló i s’ha classificat per a la fase d’ascens a LEB Or a cinc jornades per acabar la fase regular. Líders de la Conferència Est, els castellonencs s’han assegurat lluitar per un ascens que no serà fàcil a la categoria de plata del bàsquet estatal.

El bitllet va certificar-se ahir al vespre, després que els de Benicarló guanyessin el CB Mollet (73-66) i capgiressin l’average negatiu del partit de l’anada. Els vermells van tenir més encert que els catalans tot i que van començar per darrere en el marcador i amb dos quarts, el segon i el tercer, millors en defensa, es van assegurar la quinzena victòria i han pujat al primer lloc.

L’entrenador martorellenc Adrià Alonso ha parlat de l’orgull d’estar al capdamunt de la taula i d’haver aconseguit un fet històric, i és que mai abans l’equip de Benicarló havia assolit la fase d’ascens a LEB Or. “Estic content a nivell personal, d’equip i de club, per la feina que estem fent”, ha apuntat.

Adrià Alonso, entrenador CB Martorell

“Hem de gaudir d’aquests moments, no sabem quant duraran, i estem assaborint el que vam fer l’any passat”, ha exposat Alonso, que creu que han posat unes bones bases per recollir el que tenen ara.

Adrià Alonso, entrenador CB Martorell

Pel que fa al sistema de competició, els dos primers classificats de cada conferència s’enfrontaran entre sí i el guanyador de l’eliminatòria ascendirà directament a LEB Or. El perdedor, en canvi, s’afegirà als vuit primers classificats de cada conferència en els quarts de final i lluitaran per dues places més a LEB Or.

Font: El tècnic Adrià Alonso fa història i es jugarà l’ascens a LEB Or amb el CB Benicarló