Els avets de Nadal ja es poden dipositar als punts de recollida al carrer

Categories General

L’Ajuntament de Martorell instal·la, del 5 al 20 de gener, un sistema de recollida gratuït d’avets nadalencs a carrers i places de la població. Veïns i comerciants poden dipositar els seus arbres de Nadal a qualsevol dels tres punts disponibles, repartits per diferents barris.

Els punts de recollida són petits tancats on es poden dipositar els avets i es troben a la plaça de Pere Teixiner (Torrent de Llops), la plaça de les Cultures (Camí Fondo) i a l’aparcament del Vapor (La Vila).

La millor opció, un cop finalitzades les festes nadalenques, és desar els avets naturals en aquestes àrees habilitades per tal d’evitar abandonaments incívics als contenidors, poder reciclar els arbres, convertir-los en compost i retornar-los a la terra.

Es recullen majoritàriament avets, però també branques d’arbres que han servit d’ornamentació nadalenca a les llars. Es recomana lliurar els arbres nets d’elements decoratius. Els arbres també es poden portar directament a la Deixalleria Municipal al carrer Tarragona del polígon Can Bros.

Font: Els avets de Nadal ja es poden dipositar als punts de recollida al carrer