Els joves tenen dissabte una cita secreta amb el teatre, la música, la dansa i les noves tendències

Categories General

Només se sap el dia i l’hora d’inici: dissabte 12 de desembre a les 18.00h. A partir d’aquí, tot serà una incògnita, una sorpresa constant. Estan cridats a participar-hi joves martorellencs d’entre 18 i 30 anys, amb un requisit imprescindible: tenir ganes de viure una experiència artística i deixar-se sorprendre. Una aposta de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell.

La proposta porta per nom Escenari Secret i se serveix al moment. Serà una dosi de teatre, música, dansa i noves tendències com a ingredients bàsics. Una proposta sorpresa adreçada als joves que ofereix un viatge per diferents etapes de la vida, des de la concepció fins a la vida adulta, passant per la infància i l’adolescència. És la creació d’una proposta escènica que altera i posa en dubte molts dels contextos actuals, i que farà reflexionar i prendre consciència del moment en què vivim Ho explica el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Martorell, Andreu González:

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l’Ajuntament

L’Escenari Secret és una bona opció per apropar la cultura a joves amb inquietuds, curiositat, empenta i interès de viure l’experiència. Amb tan sols un clic a aquest enllaç s’hi poden inscriure, de manera gratuïta. Un cop registrats, se’ls informarà directament del punt de trobada.

L’activitat té l’objectiu de regalar un programa inesperat al públic més fidel, amb actuacions sorpresa en diversos espais desconeguts fins al moment. Va adreçat a grups reduïts d’espectadors i es respectaran totes les mesures de seguretat vigents. “Animem els joves de Martorell a participar-hi”, diu el regidor:

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l’Ajuntament

L’ODA promou l’Escenari Secret, una experiència artística de proximitat per als seus espectadors més fidels, des de 2016 als municipis. Una oportunitat per dinamitzar els públics i ampliar el coneixement i la relació amb els espectadors dels teatres i altres espais de cultura municipals, com a forma per a reivindicar-los, i donar a conèixer formats escènics i musicals que se surten de la programació regular de la temporada.

Font: Els joves tenen dissabte una cita secreta amb el teatre, la música, la dansa i les noves tendències