Els membres del Consell d’Infants enregistren vídeos per explicar com han viscut el confinament

Categories General

La pandèmia de la COVID-19 ens ha obligat a adaptar-nos a una nova situació, amb moltes incerteses, i aquesta realitat complexa afecta especialment els més petits. La Regidoria d’Infància va demanar als membres del Consell d’Infants que, com a representants de les nenes i els nens de Martorell, expliquessin com han viscut els mesos de confinament i què n’han après. Ho expliquen a través de vídeos que es poden veure al canal Youtube i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’aparició al món d’un virus tan contagiós com el coronavirus ens ha obligat tots a canviar la nostra activitat diària per protegir-nos. La Regidoria d’Infància va creure important que els més petits expressessin com s’han adaptat a la nova situació. Per aquest motiu, va demanar-los que enregistressin un vídeo parlant del com ha estat el seu dia a dia, què els preocupa o com han passat el temps amb la família. També si han trobat alguna cosa positiva en el que està passant.

Belén Leiva, regidora d’Infància, diu que l’objectiu era que “poguessin compartir una experiència que ningú s’explicava i que de ben segur serà històrica”. “L’important és tenir aquest testimoni on expliquen com ho han estat vivint de manera emocional i el què feien el seu dia a dia. Crec que és molt positiu expressar com han gestionat aquesta situació difícil per a tots”.

Belén Leiva, regidora d’Infància

“A tots ens agradarà veure com ens ho expliquen, entendre què han experimentat i com s’han sentit. Hem pensat que podem deixar aquests testimonis gràfics a l’Arxiu Municipal de Martorell perquè això serà història i quedarà patent per recordar què vam viure i com ho vam viure”, apunta la regidora.

Belén Leiva, regidora d’Infància

Els nens i nenes també han aprofitat els seus missatges per proposar activitats per fer durant aquests dies als altres infants i famílies de Martorell. Alguns vídeos inclouen preses falses i tots acaben amb un ‘Tot anirà bé’, el lema que molts infants d’arreu del món han fet servir acompanyat de l’arc de Sant Martí.

Font: Els membres del Consell d’Infants enregistren vídeos per explicar com han viscut el confinament