Els usuaris de Renfe adquireixen 25.000 abonaments gratuïts de Rodalies de Catalunya

Categories General

Els usuaris de Renfe van adquirir un total de 25.000 abonaments gratuits de Rodalies de Catalunya ahir, primer dia de venda dels títols vàlids per a viatjar entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2022. Del total d’abonaments gratuits, el 65% van ser adquirits online i el 35% en les taquilles i màquines autovenda de les estacions de Renfe.

Renfe ha posat en marxa tota una operativa per a oferir als usuaris els nous abonaments gratuïts. Els viatgers poden trobar tota la informació al web renfe.com , on s’explica pas a pas el procediment per a obtenir aquest nou títol multiviatge gratuït, així com les seves condicions d’utilització.

Així mateix, la companyia ha reforçat el personal d’atenció al client amb la contractació de 851 nous treballadors, que ajudaran a resoldre dubtes que puguin sorgir als viatgers tant en les estacions com a través del telèfon d’atenció telefònica. Per facilitar la comunicació amb els clients, Renfe ha posat en funcionament una línia telefònica específica, 91 919 15 67, per a informar d’aquests abonaments gratuïts.

Més de 383.000 usuaris registrats

Per a agilitar l’adquisició dels abonaments, és convenient el registre previ a través de les aplicacions mòbils o pàgines web de Renfe. Una vegada registrats, els clients podran adquirir els seus abonaments en l’app de Renfe Rodalia i en les estacions o màquines autovenda de les estacions, sent vàlids per a viatjar entre l’1 de setembre i el 31 de desembre.

Els viatgers que no s’hagin registrat a través de la web o apps de Renfe, poden adquirir el títol en les oficines de venda o màquines autovenda de les estacions de Renfe, presentant el seu NIF, NIE o passaport, ja que els abonaments són personals i intransferibles.

Per a adquirir l’abonament, encara que és gratuït, és necessari dipositar una fiança de 10 euros per a cada nucli de Rodalia, i de 20 euros per a cada servei de Mitjana distància Convencional. El pagament amb targeta permetrà que la devolució de la fiança es faci de manera automàtica (una vegada finalitzat el període de validesa) complint les condicions de l’abonament, és a dir, realitzar almenys 16 desplaçaments en aquests quatre mesos.

Els usuaris poden adquirir els abonaments gratis durant tota la vigència de la mesura, encara que és recomanable fer-ho abans del pròxim 5 de setembre, dia en què s’espera un augment considerable de viatgers en la xarxa de Rodalies de Catalunya de tota Espanya.

Font: Els usuaris de Renfe adquireixen 25.000 abonaments gratuïts de Rodalies de Catalunya