En marxa el programa ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner , i el Campus FPCAT – UPC de la Mobilitat Sostenible impulsen per tercera vegada el programa PRIMER de Preacceleració per a projectes emprenedors territorials d’alta especialització en el sector de l’automoció amb la preacceleradora ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible ‘. Està promogut pel Programa Catalunya Emprèn, subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus. L’objectiu és estimular estimular una emprenedoria basada en la innovació i la tecnologia, que trobi solucions a la mobilitat en clau de sostenibilitat.

Una quinzena de persones han iniciat la formació del programa amb una visita al Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible. La formació consta de 60 hores de tècnica en mobilitat sostenible i automoció, 40 hores de gestió i desenvolupament empresarial, així com d’un acompanyament personalitzat a través de mentories.

Els participants rebran formació especialitzada dins el sector de l’automoció i desenvoluparan la solució a un dels reptes seleccionats amb l’objectiu d’adquirir habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa aquestes iniciatives empresarials.

Un cop finalitzada la formació i mentories, es durà a terme un acte de cloenda del programa, el Demo Day , on es premiarà el millor projecte amb un premi de 2.500 euros i un any d’allotjament gratuït al coworking del Molí Empresa, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels participants.

Font: En marxa el programa ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’