En marxa els campus d’estiu de final de temporada de les entitats esportives

Categories General

Les entitats esportives de Martorell ja han encetat els campus d’estiu d’aquest final de temporada 2022-23. Molts dels clubs s’han preparat per a les clàssiques altes temperatures d’aquests mesos amb sortides i activitats d’aigua amb la intenció, també, de fer millorar els jugadors en l’àmbit tècnic de l’esport que practiquen.

Ara mateix hi ha vuit campus en actiu organitzats pel Club Futbol Martorell, Club Bàsquet Martorell, Martorell Pàdel Club, Martorell Gimnàstic Club, el CB La Mercè, Unió Futbol Sala Martorell, Club Handbol Martorell i Club Voleibol Martorell. La gran majoria finalitzaran el 28 de juliol, a excepció del d’handbol, que ho farà el 4 d’agost i el de futbol que ha plantejat continuar-lo a partir de finals d’agost.

El CF Martorell va començar el dilluns amb un campus que no només busca millorar el rendiment del futbol: també vol que els nens tinguin altres tipus d’activitats. El 28 de juliol, com a novetat, no acabarà perquè hi haurà uns dies més de campus a partir del 21 d’agost per fer tecnificació. És una mesura, en paraules del coordinador general del CF Martorell, Albert Nualart, perquè els nens “estiguin millor”.

Albert Nualart, coordinador general del CF Martorell

“Inclourem coses noves, vinculat amb el futbol tot, perquè els nens puguin refrescar-se, divertir-se i jugar una mica més. El campus serà similiar, però afegirem ingredients nous; una mica més lúdics”, assegurava Nualart.

En el campus del CB Martorell, a més de bàsquet es podrà gaudir d’una sortida setmanal i de passar temps amb amics. Finalitzarà el casal el 28 de juliol.

Un altre casal que tancarà les portes el 28 de juliol és el del Pàdel Club Martorell. La seva gran arma, a més de diferents activitats, jocs d’aigua i sortides setmanals, és la presència final del Marc Quilez: jugador del World Padel Tour. “Un dia per setmana anirem a la piscina d’estiu, dos dies al Pavelló i un altre el camp del CF Martorell. Tenim la sort que les pistes de pàdel estan tapades i ens permet que faci menys calor”, assegurava Pau Quilez.

Pau Quilez, Club Pàdel Martorell

Un altre clàssic ja de cada estiu és l’handbol que, com sempre, finalitzarà la seva activitat més enllà de l’agost. Jordi Florenza, el seu coordinador, es mostrava content perquè tenen una mitjana d’uns 50 nens.

“L’enfoquem en dues vessants: la dels jugadors del club que continuïn amb la dinàmica que han tingut durant el curs i la dels nens que puguin enganxar-se a l’handbol. Farem un casal més divertit, entretingut i que no només sigui d’aquest esport. Intentarem barrejar-ho, aquest ha sigut el punt diferencial perquè la gent que ha vingut al casal ha quedat molt contenta amb aquest equilibri”, confessava el president de l’entitat.

Jordi Florenza, president del CH Martorell

El CV Martorell també fa una aposta molt forta amb el seu casal d’estiu. Tindran una vuitantena de nens i asseguren una sortida setmanal. “Barrejarem el físic i la part tècnica amb activitats d’aigua. També farem excursions molt maques”, deia Vicky García del CV Martorell.

Vicky García, CV Martorell

Els campus s’adrecen a joves i infants, en general, d’entre 5 i 18 anys, que en molts casos estaran separats per franges d’edat.

Font: En marxa els campus d’estiu de final de temporada de les entitats esportives