En marxa les sessions informatives dels nous cursos de Formació Ocupacional

Categories General

Aquest divendres s’ha fet a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell la primera sessió informativa de la nova convocatòria Formació d’Oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats (FOAP) per a l’any 2020-21 amb el Certificat de Professionalitat ‘Confecció i publicació de pàgines web ‘. El curs consta de 600 hores totals i tindrà lloc de l’1 de març i al 30 d’octubre dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00h, en modalitat aula virtual.

El curs pertany a un Certificat de Professionalitat de nivell 2 I té per objectiu aprendre a crear i publicar pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements, utilitzant llenguatges de marques i editors apropiats, i a realitzar els procediments d’instal·lació i verificació d’aquestes pàgines en el servidor corresponent. Capacita a desenvolupar i mantenir pàgines web, a través de les eines disponibles de disseny i programació, es creen i administren webs que integrin textos, imatges i altres elements multimèdia, respectant els estàndards d’usabilitat.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha aconseguit una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d’accions del FOAP 2020 per poder impartir diferents cursos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Fons Social Europeu. Tot i que la convocatòria correspon al 2020, les accions formatives es duen a terme durant l’any 2021.

Els cursos estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

Sessions informatives Programació FOAP 2020

‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials ‘: 9 de febrer, a les 10.30h.

‘Activitats auxiliars de Magatzem ‘ 5 de març, a les 10.30h.

‘Activitats auxiliars de comerç ‘ 1 de març, a les 10.30h.

‘Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals ‘ (a concretar).

‘Alfabetització i informàtica ‘ (a concretar).

‘Creació i gestió de la marca personal i xarxes socials en la cerca d’ocupació ‘ (a concretar).

Informació i preinscripcions

Les persones interessades han d’omplir el formulari de presinscripció online o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat) qualsevol dia de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.

Font: En marxa les sessions informatives dels nous cursos de Formació Ocupacional