Encara hi ha temps per apuntar-se al 12è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Categories General

La Regidoria de Medi Ambient organitza el 12è Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà. La cita serà el dissabte 26 de novembre, de 10.00 a 14.00h, a la rambla de Les Bòbiles. Enguany el Mercat s’amplia fins al centenar de parades. Les inscripcions encara són obertes a la Seu Electrònica de l’Ajuntament i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer del Mur, 61.

El Mercat s’organitza des de 2012 i vol facilitar l’intercanvi i la venda d’objectes usats entre particulars, per allargar-los la vida i evitar que esdevinguin un residu innecessari. També promou el consum responsable i la sensibilització sobre la prevenció de residus.

La tècnica de Medi Ambient, Glòria Carrera, incideix que “a tot objecte ja fabricat i que encara està en bon estat li hem d’allargar la vida”. Es convida tothom “a passejar, tafanejar, comprar, vendre o intercanviar”, ja que l’esdeveniment pot ser una oportunitat per trobar objectes buscats i que no val la pena comprar, o bé desprendre’s dels que ja no fem servir i intercanviar-los per algun altre que ens sigui d’utilitat o per treure uns diners.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient

A l’hora d’assignar les parades, es respectarà estrictament l’ordre d’inscripció. Quan s’hagin cobert totes les places i n’hi hagi 10 a la llista d’espera, es tancarà el termini. Es recomana a les persones que vulguin ubicar-se en parades contigües que s’hi inscriguin alhora. L’organització reservarà a tothom qui tingui plaça confirmada un espai de 2,5 x 1,5 metres, una taula d’1,8 x 0,9 m i una cadira.

Els articles que es poden intercanviar o vendre són llibres, discs, DVD’s, pel·lícules, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, material per a nadons i infants, parament de la llar, mobles, electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics, material esportiu, jocs, joguines i disfresses, eines, material de jardineria i plantes, material de bricolatge; objectes d’artesania i altres.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient

No està permès intercanviar ni vendre en aquest mercat productes que siguin nous, aliments, que siguin perillosos o nocius per a la salut, per al benestar de la població, per al medi ambient o per a la qualitat i neteja dels espais públics; productes o restes d’estoc; objectes que puguin considerar-se bèl·lics, sexistes o de contingut eròtic o sexual; productes manufacturats artesanalment amb l’objectiu de ser venuts ni objectes propis de col·leccionistes o brocanters.

Més informació a mambient@martorell.cat, trucant al 93 775 34 34 o dirigint-se al web martorell.cat/mercatintercanvi.

Font: Encara hi ha temps per apuntar-se al 12è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà