Es repartirà un obsequi nadalenc a totes les llars, una bossa i la planta de Nadal

Categories General

L’Ajuntament repartirà a totes les llars martorellenques, per segon any consecutiu, un obsequi nadalenc. Es tracta d’una bossa de tela o tote bag amb el lema ‘Viu el comerç de Martorell. Hi trobaràs de tot i per a tots’. La bossa pretén fomentar les compres al nostre poble i donar visibilitat al comerç local. Anirà acompanyada d’una ponsètia, la planta tradicional d’aquestes dates, i en total se’n repartiran unes 11.500.

Els treballadors del Centre Especial de Treball (CET) de Can Cases s’estan encarregant aquests dies de fer l’embossament i, a partir de la setmana vinent, també s’encarregaran del seu repartiment junt amb la ponsètia.

L’alcalde Xavier Fonollosa comenta que aquesta iniciativa va tenir “molta acceptació l’any passat”, i per això s’hi ha apostat novament. “Portem la flor de Nadal, una flor d’esperança que simbolitza aquestes festes. Com que és una època també de compres nadalenques, demanem que la despesa que pugui fer la gent no la faci fora, que comprin als comerços de casa nostra”. Encara és un any complicat pel que fa a la pandèmia, i “volem donar un missatge d’alegria i d’optimisme”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell (MTV)

D’altra banda, s’està repartint als domicilis el programa de La Màgia del Nadal amb les activitats lúdiques i culturals programades, del 26 de novembre al 9 de gener, que es pot consultar al web martorell.cat/nadal. A més, una carta de l’alcalde acompanyada d’una entrada per a patinar a la pista de gel de la plaça Mare Caterina, per a tots els menors de 3 a 16 anys.

Font: Es repartirà un obsequi nadalenc a totes les llars, una bossa i la planta de Nadal