Extingit l’incendi que s’ha declarat aquesta tarda al costat del CIES

Categories General

Totalment extingit l’incendi que, aquesta tarda pels volts de les 19.00h, s’ha declarat als voltants del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). El foc s’ha iniciat, per causes desconegudes, en una estreta franja de matolls entre les vies del tren -a uns 200 metres de la sortida del túnel ferroviari, en direcció a Sant Sadurní d’Anoia- i les instal·lacions del CIES.

Les flames han cremat una superfície de prop d’una hectàrea de vegetació arbustiva, i el desplaçament de les cendres ha provocat que es cremessin dos para-sols i una petita franja de gespa de l’equipament esportiu. Ràpidament els responsables de la instal·lació l’han desallotjada d’usuaris, sense cap altra d’incidència. Així ho destacava el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Sagarra.

Lluís Sagarra, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Martorell

Dotacions dels bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local, ADF Martorell i una ambulància s’han desplaçat fins el lloc dels fets i els bombers han sufocat el foc i remullat el terreny afectat per a evitar qualsevol revifada. De la seva banda, operaris municipals treballen hores d’ara per netejar la piscina d’estiu de les cendres que, per l’efecte del vent, s’han introduït a l’aigua, i recuperar el servei demà al matí amb normalitat.

Fins el lloc dels fets s’hi han apropat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor Sagarra, per conèixer de primera mà l’abast de l’incendi.

Font: Extingit l’incendi que s’ha declarat aquesta tarda al costat del CIES