Fangoria fa el rècord de públic en un concert a Martorell amb 10 mil assistents

Categories General

El concert de Fangoria ha omplert el carrer de Josep Vilar amb unes 10.000 persones i l’ha convertit en el més seguit de la història a Martorell. Alaska i Nacho Canut han protagonitzat una nit en la que el públic també s’ho ha passat bé amb l’orquestra Di-versiones i DJ Quim Martínez. A El Progrés s’ha celebrat el tradicional sopar, concert i ball de Festa Major.

El duet Alaska-Nacho Canut ha encisat a les moltes generacions que eren presents a la principal atracció de la Festa Major d’enguany amb el seu pop electrònic. S’han pogut escoltar els seus grans temes de tots els temps, així com també les cançons del seu darrer treball, l’EP ‘Edificaciones Paganas’.

La nit també s’ha viscut festiva al recinte d’El Progrés. Primer, amb el sopar a la Sala dels Miralls, i després a la Pista-Jardí, amb el concert i ball de Festa Major, a càrrec de la Orquestra Internacional Maravella, amb centenars de balladors i balladores.

Just quan s’havia fet fosc, la colla de Diables de Martorell ha recuperat el Correfoc després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia. Ho ha fet amb un recorregut ple de balls i espurnes de foc al voltant dels barris de Torrent de Llops i el Pla, i una cremada estàtica a la plaça de l’Onze de Setembre.

El segon dia de la Festa Major ha comptat amb altres activitats. Al migdia, l’arqueòleg, historiador i vicepresident del Centre d’Estudis Martorellencs Alfred Mauri ha conduït una visita guiada a l’exposició ‘CEM 50/40 Arqueologia’ a La Caserna.

A la tarda, la plaça de les Cultures s’ha tenyit de tots els colors amb la Holi Festival, la festa d’origen hindú que barreja música ballable de diferents estils amb les pólvores de colors que empastifen tothom qui s’hi posa pel mig. La selecció musical ha anat a càrrec del DJ martorellenc Pablo Picón.

Font: Fangoria fa el rècord de públic en un concert a Martorell amb 10 mil assistents