‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ organitza la xerrada ‘Eficiència energètica: oportunitats d’estalvi’

Categories General

El programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, del qual en forma part el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell, organitza el proper 28 de febrer, de 15.00 a 16.30h, la xerrada ‘Eficiència energètica: oportunitats d´estalvi’. Es farà en línia amb la plataforma Zoom, a través d’un enllaç que faran arribar posteriorment a la inscripció.

Aquesta xerrada informativa va adreçada a empreses i emprenedors autònoms que vulguin conèixer la forma d´estalviar en energia a la seva empresa. A totes les empreses (industrials, comerços o serveis) i emprenedors de Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

L’objectiu és assessorar a les empreses i emprenedors perquè puguin reduir la seva despesa en energia a l´empresa mitjançant la gestió en els seus contractes energètics i la incorporació de mesures d´estalvi d´energia.

El contingut de la xerrada informativa, es desenvoluparà d’acord al següent programa: Entendre el rebut elèctric; accés a les corbes de consum horàries de la distribució; com tenir una bona contractació, permanència penalitzacions; com saber si tenim la potència adequada i com fer els tràmits; com plantejar un pla d’estalvi a la nostre empresa; com detectar els inútils, ocults, ineficients i veure els estalvis cada dia; com calcular els estalvis amb canvis de gestió, lluminàries, màquines de clima, màquines frigorífiques, rètols, consums nocturns, etc…; com estalviar amb instal·lacions d’autoconsum solar, i una introducció a la comunitat energètica industrial.

Les places són limitades a 25 participants i seran assignades per rigorós ordre d’inscripció que es pot formalitzar omplint aquest formulari . Per a més informació podeu escriure un correu electrònic a mcerulla@martorell.cat o bé trucar al telèfon 937 75 31 01.

Font: ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ organitza la xerrada ‘Eficiència energètica: oportunitats d’estalvi’