Festa al barri de Font de la Mina per estrenar el mes de setembre

Categories General

Font de la Mina estrena setembre celebrant la festa del barri aquest proper cap de setmana. Hi haurà torneig de futbol, teatre, activitats infantils, tast de vins, tallers, bingo i sopar de germanor. També ball, trobada de col·leccionistes de plaques de cava, vermut i dinar popular.

Les activitats començarà divendres, 1 de setembre, a les 18.30h, amb el 4rt Torneig de futbol ‘La Mina Champions League’ a la pista d’Els Convents. A les 22.00h, es farà l’obra de teatre ‘Quatre peces de Microteatre’, a càrrec de la CIA Robert Gobern d’Esparreguera, a la plaça Font de la Mina. En acabar, s’oferirà coca i cava als assistents, explica Montse Font, membre de l’associació de veïns.

Montse Font, membre AV Font de la Mina

Dissabte, 2 de setembre, a les 18.00h, es gaudirà d xocolata amb melindros per a tothom, grans i petits, a la plaça Font de la Mina. A les 18.00h, Tast de vins: TASTamics, a càrrec de Jordi Solé, a la Torre de les Hores. Preu inscripció: 15 euros. Aforament limitat. Les inscripcions es fan per correu electrònic a barrifontdelamina@gmail.com. També a les 18.00h, hi haurà el Taller d’expressió i creativitat amb Catàrtic i animació amb La Petra, a la plaça Font de la Mina. Ja les 20.00h, no podrà faltar el Tradicional Bingo, a la plaça Font de la Mina. A les 22.00h, sopar i ball amb DJ Basku, a la mateixa plaça.

Montse Font, membre AV Font de la Mina

Per acabar, diumenge, 3 de setembre, a les 10.00h, hi haurà la Trobada de col·leccionistes de plaques de cava. A les 13.00h, tradicional concert vermut amb El cant de les Ofèlies (Joan Prats i Berta Giró). I a les 15.00h, dinar de germanor de tots els veïns i veïnes del barri. Tot plegat a la plaça Font de la Mina.

Montse Font, membre AV Font de la Mina

Núria Castelló va ser la guanyadora del concurs de cartells de la festa del barri que l’associació de veïns va duu a terme durant el mes de juliol. Hi va participar una quinzena de nens i nenes, detalla Montse Font.

Montse Font, membre AV Font de la Mina

A més, l’associació de veïns també va organitzar durant el juny i juliol l’activitat ‘Enigma Mina’. Cada setmana presentaven dos trossets de fotografies i els veïns havien d’esbrinar a quina casa o indret del barri pertanyien. Entre els qui han endevinat tots els enigmes, una vintena de persones, sortejaran aquest divendres, abans del teatre, un sopar.

 

 

Font: Festa al barri de Font de la Mina per estrenar el mes de setembre