Festes del barri Font de la Mina

Categories General

El barri Font de la Mina ha celebrat aquest cap de setmana, del 2 al 4 de setembre, la seva festa. L’associació de veïns ha organitzat un programa ple d’activitats pensades per a petits i grans. Jocs infantils, teatre, àpats de germanor, tast de vins, bingo i música.

Divendres, 2 de setembre, a les 18.30h, hi ha hagut el 3r Torneig de futbol ‘La Mina Champions League ’ a la pista d’Els Convents. A les 22.00h, obra de teatre a la plaça Font de la Mina a càrrec de la companyia Robert Gobern d’Esparreguera, amb La vida et dona moltes sorpreses . “Són quatre peces de microteatre: El mort i qui el vetlla ; La caiguda de l’Imperi Romà ; 8 de març i Reservoir Dogs . En acabar, s’ha ofert coca i cava als assistents.

El dissabte, 3 de setembre, s’han fet els tallers de cuina ‘The Broccoli Tribe ‘, a les 11.30h, per a nenes i nens. A les 18.00h, xocolatada amb melindros per a petits i grans, i tast de vins a càrrec de l’elaborador local de vins, Xavi Mas. A més, un espectacle de clown i malabars amb El guardià dels jocs amb la companyia Xaxi Xixarrus.

El tradicional bingo, s’ha fet a les 20.00h. I a les 22.00h, sopar de carn a la brasa i la música de DJ Basku, a partir de les 22.30h.

I l’últim dia, diumenge, 4 de setembre, s’ha fet la Trobada de col·leccionistes de plaques de cava, a les 10.00h, el tradicional concert vermut amb Sofia Llovet i Jorge Molina, a les 13.00h, i un dinar de germanor, a partir de les 15.00h, amb tots els veïns i veïnes del barri.

Font: Festes del barri Font de la Mina