Finalitza la millora als accessos als polígons La Torre, Can Cases-Can Sunyol i Solvay

Categories General

Coincint amb la signatura de constitució de l’Associació d’Empreses dels Polígons Industrials de Martorell, que va tenir lloc dijous passat al Centre de Promoció Econòmica, el coordinador general de l’Ajuntament, Rodrigo Alaminos, va presentar als assistents les millores d’accessibilitat, enllumenat i seguretat viària que s’han dut a terme als polígons, dins el Pla de Modernització, que compta amb una inversió de 957.012,75 euros amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Les obres s’han fet al l’entorn del carrer Montserrat, concretament els trams que donen accés als polígons industrials La Torre, Can Cases-Can Sunyol i Complex Industrial Solvay. Al Polígon La Torre s’ha reordenat la totalitat dels vials, creant una nova rotonda d’accés, places d’aparcaments, passos de vianants, nova senyalització viària i renovació de les xarxes de serveis. Al Complex Industrial Solvay s’ha reconvertit la cruïlla existent en una nova rotonda, per millorar la funcionalitat, visibilitat i la seguretat. Al polígon de Can Cases-Can Sunyol s’ha reordenat la cruïlla d’accés amb dues noves rotondes i la millora de la senyalització viària.

En compliment del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES), s’ha millorat l’enllumenat públic, substituint 190 llumeneres de vapor de sodi per unes de tecnologia LED, que suposen una major eficiència energètica, un menor consum i una vida útil més llarga, i a cada polígon s’ha instal·lat un punt doble de recàrrega ràpida de vehicles electrics.

Font: Finalitza la millora als accessos als polígons La Torre, Can Cases-Can Sunyol i Solvay