Fires i sorteigs aquest Nadal per promoure el comerç de Martorell

Categories General

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament, el Mercat Municipal Les Bòbiles i les associacions de comerciants -Fem Vila; Nou Martorell i Comerç Amic- han treballat conjuntament en l’elaboració i la difusió d’un calendari d’activitats de Nadal. Pretenen fomentar l’impuls del comerç local i incentivar les compres a prop de casa.

Una de les accions destacades és el sorteig d’una moto elèctrica de 125 cc entre tothom qui faci la compra al Mercat. Fins al dia 13 de gener, tothom qui faci compres per valor de 20 euros o més als comerços participants obtindrà un tiquet. Qui posseeixi les mateixes 5 xifres que el número de la Loteria Nacional del 14 de gener de 2023 se l’emportarà.

“Fem campanyes per demostrar a la gent de Martorell que tenim un comerç de gran qualitat a on es pot trobar de tot, i intentem fer coses atractives per a enganxar-se a tot el que ofereix el comerç local”, destaca la regidora de Comerç, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç de l’Ajuntament

La moto està exposada al Mercat durant tota la campanya. Cadenas afegeix que “trobareu molta informació a través de les xarxes socials del Mercat, que són molt actives”, i que “podreu aconseguir també participacions per al sorteig al seu Instagram”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç de l’Ajuntament

El Mercat de Les Bòbiles celebrarà el 13 de desembre el seu 22è aniversari i aquell mateix dia obsequiarà els clients que lliurin tres tiquets de compra -de tres parades diferents- una bossa isotèrmica. A les 17.00h hi haurà una xocolatada popular.

“També farem de nou una campanya en la que els nostre clients hauran d’omplir els tiquets de compra amb el nom i el telèfon i dipositar-los a les bústies, i entraran al sorteig de tres espatlles ibèriques i 16 lots o paneres de Nadal, amb lliurament dels premis el dia 24”, explica la presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat, Eva Gallego.

A més, el dia 10 de gener se sortejaran 10 vals de compra per valor de 50 euros cadascun, amb lliurament el 13.

Eva Gallego, presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat Les Bòbiles

L’associació de comerciants Nou Martorell repeteix ‘El teu tiquet té premi’ del 3 al 23 de desembre. Els clients dels establiments associats hauran d’emplenar el tiquet de compra i dipositar-lo en una urna i poden guanyar una segona compra gratuïta pel mateix import que la primera, amb un topall màxim de 200 euros. Estarà vigent fins el 23 de desembre i hi participen una seixantena de comerços adherits.

El dijous 29 de desembre (11.00h) es farà el sorteig en directe a Ràdio Martorell . A la campanya “s’hi destinen, en total, 3.000 euros. És una manera de fidelitzar la nostra clientel·la i el format sol agradar molt perquè el premi és molt repartit, toca a molta gent”, comenta el president de Nou Martorell, Marc Casasayas.

Marc Casasayas, president de l’Associació Nou Martorell

A més, el dia 11 de desembre Nou Martorell organitzarà la tradicional Fira de Nadal a la rambla de Les Bòbiles, de 10.00 a 20.00h.

Quant a l’associació de comerciants Fem Vila, el seu torn serà els dies 17 i 18 amb la Fira de Nadal a la plaça de la Vila i al carrer de Francesc Santacana. Un mercat de comerç de proximitat, d’artesania i productes nadalencs, de 10.00h a 20.00h els dos dies.

Cadenas valora aquestes dues grans fires i destaca que “des de l’Ajuntament ajudem les associacions de comerç locals a desplegar activitats a través de les subvencions per a entitats, i les donem a conèixer a tota la ciutadania fent-ne publicitat”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç de l’Ajuntament

L’associació Comerç Amic impulsa la campanya ‘Rei o Reina per un dia’. Per cada compra superior a 15 euros als establiments associats, es lliurarà un tiquet que entrarà en un sorteig davant notari el 30 de desembre (12.30h). “La persona afortunada aconseguirà 3.600 euros a gastar en els establiments associats, amb un màxim de 200 euros en cada una”, explica la secretària de Comerç Amic, Isa Fernández.

Afegeix que la persona agraciada “tindrà temps per encarregar les compres fins el 4 de gener, i el 5 sortirà amb una limusina, com si fos un rei o reina i acompanyat de família, parella o amics, per anar a recollir les comandes a les botigues associades”.

Isa Fernández, secretària de Comerç Amic

 

Amb tot aquest conjunt de propostes, la regidora Cadenas comenta que la pretensió és “que el comerç estigui en primera fila aquests dies, i esperem que ho puguin aprofitar”.

Font: Fires i sorteigs aquest Nadal per promoure el comerç de Martorell