Fonollosa: “La gran diferència amb les altres propostes és la nostra credibilitat”

Categories General

Junts per Martorell ha realitzat dos nous actes de campanya electoral aquest diumenge. El primer s’ha dut a terme al migdia a la plaça Pere Teixiné, en què hi han participat el candidat, Xavier Fonollosa, i els membres Rosa Cadenas, Belén Leiva, Georgina Colorado, Eloi Estopiñà i Alfonso Peñalba. A la tarda, s’han traslladat al barri de Buenos Aires, on han pres la paraula l’alcaldable, la nova incorporació a l’equip de Junts, Àngels Sòria, i Soledad Rosende.

A Pere Teixiné, el candidat Fonollosa ha destacat la importància de la credibilitat, remarcant que Junts per Martorell té l’experiència necessària i pot “mostrar un full de servei impecable i una obra de govern feta i palpable. No només des d’un punt de vista urbà, sinó també des del vessant cultural, esportiu i de teixit associatiu”.

Xavier Fonollosa, Junts per Martorell

D’altra banda, el líder de Junts ha assegurat que “quan era petit, Martorell no era com és ara. Abans teníem una carretera nacional amb quatre carrils que ens creuava tot Martorell i hi passaven 40.000 cotxes. Era una barrera infranquejable. A mi no em deixaven baixar al Mur perquè havia molts cotxes i ara això no passa”.

Xavier Fonollosa, Junts per Martorell

A més, l’alcaldable ha destacat el seu treball casa per casa: “Aquets dies he visitat més de 10.000 domicilis. D’aquest barri, per exemple, he anat a tots. Això no ho fa ningú més a la comarca, però a mi m’agrada fer-ho. Sempre acabo preguntant si estan contents amb el poble i molta gent ens diu que estan molt contents amb el poble”.

Xavier Fonollosa, Junts per Martorell

Rosa Cadenas ha volgut remarcar que “cada vot és molt important per continuar treballant en els 250 compromisos que us presentem. Tenim un equip de persones immillorable i un candidat lluitador, incansable i compromès, per això tenim la formula perfecta per continuar orgullosos del nostre poble i de fer més Martorell”.

Rosa Cadenas, Junts per Martorell

Belén Leiva ha anunciat que s’apartarà de la gestió activa de Martorell per la seva maternitat, però ha reconegut que votarà a Fonollosa perquè vol un poble on el seu fill “creixi feliç, un poble agradable per viure-hi, per jugar, per passejar, i on s’escolti als nens i nenes abans de ser adults. No trobareu cap altra persona més que en Xavier que li agradi escoltar-se els nens i les nenes”.

Belén Leiva, Junts per Martorell

Eloi Estopiñà, d’altra banda, ha volgut “posar en valor” la feina que fan els diferents mestres. De fet, ha parlat de Pere Teixiné, un mestre que va exercir a la localitat durant dues dècades.

Eloi Estopiñà, Junts per Martorell

Georgina Colorado, número 18, ha ressaltat que “hi ha projectes concrets que s’han fet amb persones de diversos àmbits, pensades pel bé de Martorell. Junts hem de garantir el progrés i la millora del nostre poble. Si volem un Martorell fort, avançat i que no s’aturi per seguir creixent, hem de donar suport a Xavier Fonollosa, l’únic capaç d’assegurar-ho”.

Georgina Colorado, Junts per Martorell

Alfonso Peñalba, per la seva part, ha assegurat que fa quatre anys va votar a Fonollosa i al seu equip “i no em vaig equivocar. Només només s’ha de veure com ha avançat el poble en tots els sentits. Per aquest motiu torno a formar part d’aquest gran equip, perquè tot no s’acabi aquí”.

Alfonso Peñalba, Junts per Martorell

En el penúltim acte de la campanya del 2023 que s’ha dut a terme aquest tarda, Xavier Fonollosa ha explicat la rellevància de la remodelació de Martorell i la millora de les infraestructures per aconseguir progressar quant a cohesió social: “recentment hem acabat el carrer Bonaventura Pedemonte, hem reformat el Passeig Catalunya, hem rehabilitat totes les façanes dels edificis plurifamiliars i hem insistit a instal·lar ascensors a tots els blocs, per fer de Buenos Aires un barri accessible i cohesionat”.

Xavier Fonollosa, candidat de Junts per Martorell

Per la seva banda, Soledad Rosende, ha volgut destacar la feina feta en sanitat i educació, recalcant així el projecte ‘Martorell educa 360’, que és “un programa educatiu, gratuït, universal i inclusiu, que té l’objectiu que cap nen ni nena de Martorell es quedi sense activitats extraescolars. Tenim 1500 inscripcions”. A més, també n’ha parlat del projecte ‘Juga a l’escola’, en què s’han obert els centres escolars divendres a la tarda i dissabtes al matí, amb activitats educatives i lúdiques per a les famílies.

Soledad Rosende, membre de Junts per Martorell

La nova incorporació a l’equip de Junts, Àngels Sòria, ha recalcat les 250 propostes que ha presentat el partit “per donar respostes a les demandes socials i per millorar el benestar de les persones. Hem incrementat el pla d’ajut a les famílies, hem estat els propulsors d’un nou barri amb habitatges de Protecció Social, i hem treballat per tenir uns serveis públics adaptats i universals. Treballem al servei de les persones des de la proximitat”.

Àngels Sòria, membre de Junts per Martorell

L’acte final de campanya de Junts per Martorell serà el proper divendres 26 de maig, a les 21.00h, a la plaça del Pavelló Esportiu Municipal amb les intervencions de Salvador Esteve, Eloi Estopiñà, Marina Martínez, Maria Fonollosa, Soledad Rosende i Xavier Fonollosa.

Font: Fonollosa: “La gran diferència amb les altres propostes és la nostra credibilitat”