Gegants de Martorell proposa un concurs a Instagram per dibuixar la velleta i el diable

Categories General

La colla de Gegants de Martorell ha decidit engegar un concurs, dirigit sobretot als més petits però també als adults, per dibuixar els llegendaris personatges de la velleta i el diable. Les obres s’hauran d’enviar al perfil d’Instagram de l’entitat, on sortiran publicades, i optaran a una reproduccció en goma d’aquests personatges de l’imaginari popular martorellenc.

Gegants organitza aquest concurs basant-se en idees similars d’altres colles del país, per distreure tothom en aquests moments de confinament. Caldrà dibuixar i pintar la velleta i el diable, en estil lliure, abans del 5 d’abril, i enviar-ho al perfil d’Instagram , on sortiran publicats tots els dibuixos. També es podran enviar els originals al perfil de Facebook .

Jordi Escoda, cap de colla de l’entitat, recorda que “premiarem el millor dibuix que ens hagin enviat amb una reproducció de goma de la parella de gegants del diable i la velleta i una làmina en la que surten dibuixats”.

Jordi Escoda, cap de colla dels Gegants de Martorell

Escoda destaca que, amb el concurs, s’intenta “que la gent segueixi connectada amb la cultura i els gegants, fer coses que surtin del dia a dia i fer volar la imaginació”.

Jordi Escoda, cap de colla dels Gegants de Martorell

Activitats ajornades

La colla va aturar les activitats fa un parell de setmanes: “Havíem de celebrar una assemblea i una calçotada i ho vam aturar davant la situació. Ja la farem més endavant”. Tenen clar que caldrà posposar activitats: “per exemple la Trobada del 18 d’abril a Piera. També segurament es veurà força afectada la Fira de Primavera. Tot i que no n’hem parlat, entenc que serà difícil de dur a terme, però ens adaptarem a les circumstàncies i, si no ho fem avui, ho farem demà passat”.

Jordi Escoda, cap de colla dels Gegants de Martorell

La Trobada Gegantera serà una de les activitats del calendari que es desplaçarà en el calendari. Si tot va bé, es podria celebrar a l’octubre.

Font: Gegants de Martorell proposa un concurs a Instagram per dibuixar la velleta i el diable