Genís Forns acomiada el 2020 amb la darrera prova del campionat estatal de trial

Categories General

El pilot del Motor Club Micorella Genís Forns serà aquest cap de setmana a l’última jornada del Campionat d’Espanya per posar punt i final a la competició estatal, després de dues curses anteriors, a Pobladura de las Regueras i a Ripoll. La pandèmia va obligar a suspendre la prova que havia de tenir lloc a Baiona i ara acabarà a Cal Rosal, a tocar de Berga.

Forns haurà d’acomiadar el 2020 amb la tercera cursa de l’estatal i tot i que encara faltava una per disputar-se’n, en el calendari que estava previst, la pandèmia de coronavirus no ho ha permès. Forns ha combinat la competició estatal amb  la catalana, que també s’ha vist modificada i reduïda pel que fa a nombre de curses.

Pel que fa a la prova del Campionat d’Espanya d’aquest cap de setmana, tindrà lloc a Cal Rosal i durarà dos dies, en què s’han repartit els pilots de cada categoria. Forns, que prendrà part a la categoria juvenil, correrà dissabte i arribarà demà al circuit. Ell mateix explica que vol gaudir de la cursa a Berga i no amaga les ganes de passar-ho bé

Genís Forns, pilot martorellenc

A més, comenta que ha pogut entrenar-se gràcies als permisos per fer-ho fora de Martorell, una preparació que creu que l’ajudarà a “arribar en bon estat de forma”.

Genís Forns, pilot martorellenc

Pel que fa a les curses d’àmbit català, Forns ha estat a Piera, Esplugues de Llobregat, Almenar i Aitona dins el campionat de Catalunya de nens i Terrades i a Aitona dins el trial de Catalunya Open. El 2020 acaba per a ell prop de casa i en un estatal on serà el més jove dels corredors.

Font: Genís Forns acomiada el 2020 amb la darrera prova del campionat estatal de trial