‘Gúlliver al país de Lil·liput, espectacle de titelles a la #Nau2 aquest diumenge

Categories General

Segon espectacle de l’any dins de la programació de La Xarxa Martorell d’Espectacle Infantil i Juvenil . Aquest diumenge 7 de febrer (12.00h), arriba a la #Nau2 de Ca n’Oliveres l’espectacle Gúlliver al país de Lil·liput . Es tracta d’un muntatge ideat i escenificat pel Centre de Titelles de Lleida, que es recomana a nens i nenes d’entre 3 i 8 anys d’edat.

Gúlliver, infant encara, somnia sempre en fer-se a la mar i esdevenir capità de goleta. En créixer, podrà viure la seva primera aventura que el durà a naufragar i a caure presoner dels pobladors de Lil.liput. En aquell mon, Gúlliver és talment un gegant i els lil.liputencs estan ben esporuguits. Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell, en dona més detalls:

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell

L’espectacle de titelles es basa en la novel·la de Jonathan Swift. El dirigeix i n’és autor i director Joan-Andreu Vallvé, i compta amb els actors Àngel Pérez, Carla Olmo i Xavier Iglesias.

L’accés a la representació és de pagament. La Xarxa ofereix un abonament de 12 euros -tant per a infants a partir de 3 anys com per a adults- per a veure els 3 espectacles de pagament que resten dins la programació 2021: els de febrer, març i abril. L’abonament es pot obtenir a www.laxarxamartorell.cat. En aquest web també es venen entrades individuals (puntuals per a aquest espectacle), al preu únic de 6 euros.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell

Una companyia amb molta història

El Centre de Titelles de Lleida neix el 1986, impulsat per Joan-Andreu Vallvé i Julieta Agustí, amb la voluntat d’esdevenir un ens creador i divulgador de l’art dels titelles. Rep el suport de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Cultura. En els seus anys d’història ha produït espectacles propis, n’ha coproduït amb el Palau de la Música Catalana, el Teatre Nacional de Catalunya o el Gran Teatre del Liceu, ha organitzat cicles de titelles, campanyes escolars, gires dels espectacles i participació per cicles, campanyes, festivals nacionals i internacionals, a més d’organitzar i realitzar la Fira de Teatre de Titelles de la capital de la Terra Ferma.

Font: ‘Gúlliver al país de Lil·liput, espectacle de titelles a la #Nau2 aquest diumenge