Inscripcions activades per córrer la 23a Cursa de Martorell el proper 20 de novembre

Categories General

La 23a edició de la Cursa de Martorell se celebrarà el 20 de novembre i repetirà el format de cinc quilòmetres. Després de la seva represa la passada tardor, la direcció de la prova, a càrrec del Martoell Atlètic Club, ha decidit repetir-la a finals del mes de novembre. La cursa està avalada i autoritzada per la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) i les inscripcions ja poden tramitar-se al lloc web www.championchip.cat.

Els abonats del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) podran recollir vals de descompte a les oficines del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i al Complex Esportiu La Vila. El preu de la inscripció és de 8 euros si es compta amb xip i de 10 euros en cas que se n’hagi de llogar un.

La novetat d’enguany és que la prova recupera el traçat que se seguia fins l’edició de 2019 i que va modificar-se en la seva represa, el 2021, explica el responsable tècnic de la Cursa de Martorell, Nacho Pinedo.

Nacho Pinedo, responsable tècnic Cursa Martorell

La sortida serà al carrer Josep Vilar, seguirà pel carrer de Sant Sebastià, les avingudes Can Cases i Compte de Llobregat i pujarà per la Plaça Joan Serrats. Més endavant, els corredors passaran pel passeig Torrent de Llops, la plaça Frederic Duran i giraran a l’esquerra pel carrer Compositor Joan Cererols i Compositor Vives. Arribats al carrer Francesc Pujols, seguiran per Doctor Massana i la plaça del Vi, Doctor Lluís Gayà i Pintor Sert.

Un cop arribats a la plaça Rosa dels Vents, faran un gir de 180 graus per Fèlix Duran i Canyameres i arribaran a Tenor Palet i Lluís Requesens. A l’alçada del Passeig de Catalunya amb Capità Batllevell, pujaran cap al barri de Camí Fondo pel carrer Corbera de Llobregat i Joan Maragall i seguiran fins al carrer Josep Tarradellas, l’avinguda Francesc Riera, la plaça Frederic Duran, el carrer Pep Ventura i giraran cap al carrer Josep Vilar en la línia d’arribada.

Tres curses d’infants

Al traçat per als adults se sumen tres curses de promoció de 1.400, 1.050 i 650 metres per als corredors més joves de les categories sub14 i sub16, sub10 i sub12 i sub6 i sub8, respectivament. Les sortides d’aquestes proves seran a partir de les 10.50h, i és que el temps màxim pervist per a la cursa de cinc quilòmetres és de 45 minuts. El preu per a la inscripció d’aquestes proves és de 2 euros, tot i que serà gratuït en cas de tramitar-la alhora amb una de la prova de cinc quilòmetres.

Nacho Pinedo, president Cursa Martorell

Els rècords de la cursa martorellenca els tenen Carlos Herrera (15’59”) i Esther Guerrero (19’27”), totes dues marques registrades en l’edició que va tenir lloc el 2019. La recollida de dorsals es farà el dissabte 19 de novembre, de 16.00 a 20.00h, i el mateix diumenge 20 de novembre, de 8.00 a 9.30h.

Font: Inscripcions activades per córrer la 23a Cursa de Martorell el proper 20 de novembre