Inscripcions obertes a Innobus, que connecta el talent jove i l’empresa

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell torna a apostar pel foment de l’ocupació dels joves col·laborant una edició més amb el projecte Innobus . Aquest programa busca talents joves amb caràcter emprenedor que vulguin contribuir a la innovació empresarial, i els enxarxa amb empreses i institucions. Els interessats en participar-hi han d’inscriure’s fins el 25 de maig.

L’Innobus l’impulsa Innobaix, l’Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. És una ruta en autobús que recorre, en 15 dies, diferents empreses de l’àrea metropolitana de Barcelona i que genera xarxa entre aquestes, les institucions i els participants, en el marc de la innovació i l’activitat econòmica del territori.

Hi poden participar joves amb un grau universitari i que, amb idees, esperit emprenedor i talent, vulguin contribuir a la innovació empresarial en el territori metropolità. Les places són limitades i es farà una selecció dels participants en funció de la capacitat innovadora de cadascun d’ells. Per apuntar-s’hi cal omplir el formulari . La data límit és el proper dijous 25 de maig.

El projecte es desplega a través d’un concurs d’idees. Els joves que hi accedeixin seran agrupats en equips de 4 membres, visitaran les empreses participants, rebran formacions específiques, formaran part de reunions de treball amb les empreses i hauran de resoldre almenys, un dels reptes que els plantejaran.

La ruta, del 5 al 16 de juny, conduirà els joves a les seus de l’Agencia Espacial Europea ESA; Aigües de Barcelona; Almirall; Centre d’empreses Procornellà; Coca Cola; Desigual; DFactory; Esade; Google; Hospital Sant Joan de Déu; Inserta Fundación Once; MWC; Nestlé; Port Aventura; Port de Barcelona; Unileve.

En finalitzar la ruta, les idees es presentaran davant d’un jurat que n’escollirà la millor. L’equip que presenti la proposta més adient o més disruptiva guanyarà un viatge a una capital europea, per visitar empreses i institucions que destaquen per la seva capacitat d’innovació. Els guanyadors es coneixeran en una gala final que tindrà lloc el 20 de juny a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

A més del premi, la participació en l’Innobus reportarà als joves la possibilitat de visitar empreses de diferents sectors per obtenir una visió empresarial de 360°, coneixent quina és la missió i visió de cadascuna d’elles, a quins reptes s’enfronta, com hi respon i quin és el seu propòsit, entre d’altres. També els comportarà la realització de sessions de motivació i formació, per part de grans referents en el món empresarial.

Font: Inscripcions obertes a Innobus, que connecta el talent jove i l’empresa