Inscripcions obertes a la formació virtual 2021 per a empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, posa en marxa un any més les inscripcions a 18 accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses per aquest 2021. Els cursos tindran lloc entre març i desembre, amb l’objectiu de seguir impulsant el desenvolupament econòmic local. Les inscripcions ja es poden fer a través de la web www.moliempresa.cat .

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i línies de treball com sessions d’acompanyament per a persones emprenedores i tallers de consolidació i creixement d’empreses, i enguany s’ofereixen totes en modalitat telemàtica per facilitar la seva realització davant les possibles situacions sanitàries de la COVID-19.

Entre les diferents propostes, figuren 11 tallers de consolidació i creixement d’empreses tan pràctics com per exemple ‘Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners ‘, ‘Autònom/a: Aprèn a fer el Compte de Resultats per gestionar el teu negoci ‘, ‘10 claus per innovar i créixer a través del teu producte ‘, ‘El teu web amb WordPress. Taller pràctic de creació de webs corporatives ‘, ‘Facebook i WhatsApp per a negocis ‘, ‘Vull vendre per Internet, però, per on començo? Pautes per començar en el món de l’e-commerce ‘, ‘Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci ‘, ‘Les 12 úniques maneres de captar clients ‘, ‘Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa ‘, i el curs ‘Cinc estratègies i quatre tècniques in fal·libles per fidelitzar clients. Accions de màrqueting durant i post COVID-19 ‘.

Els emprenedors també tenen set sessions d’acompanyament, per reforçar les seves competències. A Martorell se’n faran tres: ‘Coneix els requisits legals i fiscals de la venda online ‘ el 15 i 17 de març, ‘Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci ‘ el 14 i 16 d’abril, i el curs ‘Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes ‘ el 19 i 21 d’octubre.

La resta de sessions són: ‘Comptabilitat per a no comptables: Aprèn les línies bàsiques ‘ els dies 20, 22, 27 i 29 de setembre, ‘Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials ‘ l’1 i 4 d’octubre, dues edicions de ‘Google AdWords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat ‘ el 7 i 14 d’octubre i el 16 i 17 de juny.

Inscripcions

Les accions formatives són gratuïtes, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i pels ajuntaments participants. Les formacions es duen a terme enguany de manera telemática gestionades pels diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla la plataforma utilitzada en cada formació.

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica dels diferents municipis participants.

Més Informació

Font: Inscripcions obertes a la formació virtual 2021 per a empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord