Inscripcions obertes al curs formatiu de tall de peix i carn al Molí Fariner

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, Molí Fariner, acollirà un nou curs de tall de carn i peix que s’iniciarà el proper 15 d’abril, de 15.00 a 20.00h. El curs, que permetrà als alumnes sortir amb el carnet de manipulador d’aliments, tindrà una durada de 60 hores formatives en modalitat presencial.

Els alumnes aprendran a desenvolupar les competències professionals per executar tasques de tall, manipulació i embassament de productes relacionats amb la carn i el peix i que per tant es puguin incorporar a llocs de feina on s’executen aquestes tasques.

Els assistents obtindran el carnet de manipulador d’aliments, coneixeran diferents parts del producte i els diferents talls que es poden fer, dominaran les funcions necessàries en el procés productiu industrial de tall, embassat i manipulació de productes alimentaris. També aprendran normativa de prevenció de riscos laborals i presa de consciència sobre el medi ambient i l’impacte del món laboral en el mateix.

La formació, amb places limitades a 15 persones, s’adreça a persones en situació d’atur que vulguin aprendre o ampliar els seus coneixement de tall d’aliments i manipulació d’aliments.

Més informació a moliempresa@martorell.cat o trucant al 93 775 31 01. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web del curs o omplint aquest formulari .

The post Inscripcions obertes al curs formatiu de tall de peix i carn al Molí Fariner appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Inscripcions obertes al curs formatiu de tall de peix i carn al Molí Fariner