Inscripcions obertes fins al 3 de febrer per participar al Carnaval

Categories General

El període d’inscripció de les colles per al Carnaval de Martorell 2020 va engegar el passat 7 de gener i tindrà, com a data límit, el 3 de febrer. Caldrà omplir un full de sol·licitud i fer-lo arribar a l’Oficina de Serveis Generals del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) o bé al Departament de Cultura, via correu electrònic. La rua mantindrà horaris, recorregut i premis de l’edició anterior.

Les colles i grups interessats en disfressar-se i participar a la rua del carnestoltes del dissabte 22 de febrer hauran d’omplir aquest full d’inscripció i enviar-lo a cultura@martorell.cat o bé fer-lo arribar a l’Oficina de Serveis Generals del PMSAPM (plaça de la Vila, 27) de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30h o els dilluns i dimarts de 17.00 a 19.00h. A la sol·licitud caldrà especificar si la colla portarà vehicle propi. L’organització donarà l’opció a les colles de llogar un equip de so.

Recorregut i horaris de la rua

Els caps de colla i conductors dels vehicles estan citats aquella tarda entre les 15.30 i les 16.30h al carrer del Mur, i la totalitat dels membres de cada colla hi hauran de ser a les 17.00h. A les 17.30h, es farà la Gran Ballada al mateix indret i començarà el recorregut, explica el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura

Pel que fa al recorregut, “sortirà del carrer del Mur i continuarà pel carrer de Pau Claris; l’avinguda dels Germans Martí; la plaça del Vi; la rambla de Les Bòbiles fins al carrer de Jacint Verdaguer, en el que es farà mitja volta i es baixarà la mateixa rambla fins la plaça del Vi; la carretera de Piera; el carrer de Montserrat i Ca n’Oliveres”.

Andreu González, regidor de Cultura

Festa i repartiment de premis a Ca n’Oliveres

Quan les colles arribin a Ca n’Oliveres es farà el lliurament de premis i el sopar (21.00h), i a les 21.30h començarà la primera part de la festa (sessió familiar). A la 01.00h s’iniciarà la segona part (sessió golfa) per a majors de 16 anys, per a la que caldrà recollir invitació prèviament a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM.

Pel que fa als premis, se’n concediran 5: un primer premi a la millor disfressa (dotat amb 1.000 euros); un segon premi a la millor disfressa (600); un tercer premi a la millor decoració de la carrossa (500); un quart premi a la millor coreografia (400 euros) i un premi especial de salut, per fomentar els hàbits saludables en nutrició, activitat física o descans, entre d’altres, dotat amb 200 euros.

Andreu González, regidor de Cultura

El Carnaval Infantil, diumenge

Diumenge 23 de febrer, el Carnaval de Martorell continuarà amb el Carnaval Infantil organitzat per l’Esplai Guspira, que començarà a les 11.00h a la plaça de les Cultures amb la rua pels carrers del barri i els espectacles infantils i concurs de disfresses.

Informació per a les colles del Carnaval 2020

Font: Inscripcions obertes fins al 3 de febrer per participar al Carnaval