Intoxicat lleu per inhalació de fum al seu pis del carrer Sant Esteve Sesrovires

Categories General

La Policia Local de Martorell va rebre ahir dimecres, al voltant de les 23.46h, una trucada del 112 informant que de les finestres d’un pis del carrer Sant Esteve Sesrovires 9, sortia una gran quantitat de fum. Es van activar dues dotacions de Bombers de la Generalitat, tres unitats d’ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i dues patrulles de la Policia Local.

Els agents van trucar reiteradament a la porta del pis on sortia el fum i finalment va obrir la porta un home d’avançada edat, al qual se’l va fer sortir ràpidament de l’immoble. Va ser atès per una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum.

Els bombers van entrar al pis i van poder comprovar que hi havia una olla al foc amb restes de menjar que cremava, la qual cosa va omplir de fum tot l’immoble. Es va avisar un familiar d’aquesta persona perquè l’acompanyés a l’hospital on va ser traslladat per intoxicació de fum de manera lleu. Bombers va obrir totes les portes i finestres per evacuar la fumera.

Des del cos policial s’informa els Serveis Socials de l’Ajuntament, qui farà seguiment d’aquesta persona gran per part de la Unitat de Proximitat de la Policia Local.

Font: Intoxicat lleu per inhalació de fum al seu pis del carrer Sant Esteve Sesrovires