Ja es poden presentar candidatures als Premis de l’Activitat Física i l’Esport de Martorell

Categories General

Ja es poden presentar candidatures als Premis de l’Activitat Física i l’Esport que organitza l’Ajuntament de Martorell. El termini és obert fins al 28 de febrer i es pot presentar qualsevol usuari o entitat a qualsevol de les categories. La selecció dels finalistes i futurs guanyadors estarà subjecta a la deliberació del jurat. La gala de lliurament serà el 3 d’abril a la Nau 1 de Ca n’Oliveres. L’any passat es van registrat 141 candidatures amb un total de 49 finalistes.

La Regidoria d’Esports va recuperar l’any 2018 els Premis de l’Activitat Física i l’Esport, després de més de dues dècades d’absència, per reconèixer esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors, patrocinadors i persones vinculades a l’esport de la nostra població, que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada anterior.

Gerard Mimó, regidor d’Esports, comenta que “es vol premiar, no només els èxits esportius, també tots aquells valors que ens fan ser millors persones en el futur. Hi haurà 10 modalitats, les mateixes que l’any passat, i esperem que tothom hi col·labori perquè siguin el més participatius possibles”.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

El 2018 , la gala es va fer a la Nau 2 de Ca n’Oliveres amb l’assistència de prop d’un miler de persones. L’any 2019 , es va traslladar al Pavelló Esportiu de Can Cases amb 1.300 assistents i, enguany, s’ubicarà a la Nau 1 de Ca n’Oliveres amb l’objectiu d’ampliar-ne capacitat, afirma Mimó.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

“Martorell és un poble punter en matèria esportiva i ens hem de sentir molt orgullosos. Cada cop tenim més clubs, nous equips i categories. L’objectiu de l’Ajuntament de Martorell és que tothom pugui fer l’esport que li agrada i en les millors condicions possibles. Per això, oferim noves instal·lacions i millorem les que no tenen les condicions adequades perquè siguin òptimes en un futur”, apunta el regidor.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

Les candidatures es poden presentar de forma telemàtica a través d’aquest enllaç , a les oficines d’atenció a l’usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) o a través del mail esports@martorell.cat.

Categories

–Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any : vol guardonar el suport econòmic aportat durant l’any anterior a activitats o accions de promoció de l’activitat física i esportiva.

–Premi Dirigents de l’Esport : premiarà aquells dirigents que amb la seva funció i dedicació han contribuït al sosteniment o al desenvolupament de l’activitat física i esportiva.

–Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius : reconeixerà l’organització d’un esdeveniment extraordinari que hagi contribuït a la promoció de la pràctica de l’activitat física i esportiva, l’organització de la qual hagi estat destacada.

–Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius : valorarà esportistes o entitats que promouen l’activitat física i l’esport per a persones amb capacitats diverses. El Premi Reconeixement al Centre Educatiu posarà en valor les accions d’integració de l’activitat física i esportiva en l’àmbit d’un projecte educatiu anual.

–Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables : premiarà entitats i persones que desenvolupen les seves activitats promovent l’activitat física i l’esport orientades a la millora de la salut i a la lluita contra el sedentarisme.

–Premi Valors de l’Esport : pretén enaltir les accions, comportaments o actituds de persones, clubs, equips, esportistes i seccions esportives que destaquin pel seu valor ètic o moral.

–Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant : reconeixerà l’èxit esportiu individual o d’equip més important de l’any anterior.

–Premi a l’Esportista de l’Any : posarà l’accent en el i la practicant d’esport que millor representi el conjunt de dimensions i valors reconeguts a les diferents modalitats dels presents premis.

–Premi d’Honor .

Font: Ja es poden presentar candidatures als Premis de l’Activitat Física i l’Esport de Martorell