Javier González: “Quan governen els socialistes es protegeix al vulnerable fent política social”

Categories General

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Martorell ha tancat la campanya electoral de les municipals 2023 aquesta tarda a la plaça de Les Cultures. El candidat Javier González, la número 2, Remedios Márquez i el número 3, Oscar Besa, han insistit en els principals punts que defineixen el programa socialista per a una “Martorell igualitària, saludable, sostenible i avançada”.

Javier González ha apostat per una ciutat igualitària que fomenti “una cultura basada en valors, drets humans, inclusió, diversitat, i igualtat entre homes i dones. Reforçar els recursos per combatre la violència de gènere i la discriminació”. “Incentivar plans d’igualtat, el lideratge de les dones i la seva presència en òrgans de decisió”.

Una ciutat saludable “que millori els recursos de serveis d’atenció primària i hospitalària de salut”, i que “fomenti un envelliment actiu i saludable: nutrició, activitat física, mental i social a l’espai i públic i equipaments amb recursos adaptats”. “Impulsar un nou espai cívic modern intergeneracional i millorar el manteniment i l’oferta dels casals d’avis i els equipaments esportius”.

Una Martorell sostenible “que incrementi el parc d’habitatge de lloguer assequible o social i mobilitzi els habitatges privats buits”. “Fomentar l’urbanisme, la rehabilitació i el manteniment d’edificis amb criteris d’accessibilitat i eficiència energètica”. “Potenciar la mobilitat sostenible i un transport públic de qualitat”, així com “recuperar l’espai natural i promoure el reciclatge, la reducció i reutilització de residus”, ha asseverat.

Per últim, la Martorell avançada significa “reduir la taxa d’atur i estimular la generació d’oportunitats laborals de qualitat, incrementant l’oferta formativa del Centre de Formació Professional d’Automoció d’acord amb els agents econòmics i socials”. “Reduir l’abandonament escolar, orientar i formar adults sense titulació perquè s’acreditin professionalment”. “Donar suport als emprenedors, i facilitar la mobilitat internacional i l’aprenentatge d’idiomes”.

Javier González ha incidit que “quan governen els socialistes, en comptes de fer de l’habitatge un element d’especulació per als fons voltor, hi ha algú que ho regula des del govern central. Es protegeix a les dones i s’eradica la violència. Es protegeix als més vulnerables fent política social. Quan governa la dreta, hi ha una ciutat de dues velocitats: el que té i pot, i el que s’ha d’aguantar i pagar impostos si hi arriba”.

Javier González, candidat PSC Martorell

El líder socialista ha afirmat que “l’actual alcalde diu que la seva ambició política arriba fins a El Congost. Quina mala sort que no hagi anat fins al Parlament amb aquesta ambició política per defensar l’Hospital, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP), el nou equipament de justícia, o que hagi deixat escapar el Centre d’Urgències d’Atencfió Primària (CUAP)”.

“L’antiga Convergència i Unió ha governat durant 30 anys i resulta que no és responsables de res. Els socialistes som els responsables de tot, i això que només vam governar quatre anys en un tripartit. Encara volen fer por amb el tripartit, quan el millor que li pot passar a aquesta ciutat és que governin els socialistes”, ha reblat.

Javier González, candidat PSC Martorell

Remedios Márquez ha assenyalat que el programa del PSC té “propostes per al present i pensant en el futur amb ADN socialista, és a dir, pensades i treballades per al benestar de les persones, buscant el diàleg, l’acord, treballant per fer millor el dia a dia dels veïns. Aquest és l’objectiu de la candidatura de Javier González”.

Remedios Márquez, número 2 PSC Martorell

“En un dels seus mítings, l’actual alcalde va dir que la seva candidatura té credibilitat. Els socialistes tenim molta de credibilitat. La nostra marca així ho acredita. Hi ha qui canvia de nom i es fa una marca blanca perquè el partit al qual pertany no en té de credibilitat”. “Som socialistes i lluitarem pel que creiem, polítiques per a la ciutadania, perquè ningú quedi enrere, per fer arribar la cultura a tots, per al petit comerç. Tenim un compromís que no acabarà el 28 de maig”, ha tancat la número 2.

Oscar Besa ha insistit que cal “reivindicar els valors de la família socialista. El Baix Llobregat és una comarca feta a sí mateixa, un dels motors econòmics de Catalunya, sinònim d’innovació. Martorell ha de ser el referent del Baix Nord, recuperar la capitalitat perduda. Destacar per ser un pol industrial, econòmic i tecnològic. Però actualment ocupem la taxa d’atur més alta de la comarca, la renda disponible per habitant i la taxa d’estudis superiors més baixa. No ho podem permetre”.

Oscar Besa, número 3 PSC Martorell

“Diumenge recuperarem Martorell. Els millors anys estan per arribar i ho farem de la mà del PSC”. “Quan en Javier González sigui alcalde governarà per a tothom, invertirem en tots els barris de Martorell per crear oportunitats i per trencar el Martorell de primera i de segona”. “Volem la Martorell de les oportunitats, inclusiva, amb accessibilitat universal, que tingui en compte les necessitats dels diferents col·lectius, perquè la societat justa és aquella capaç d’incloure la diversitat i aquesta és la ciutat que volem”.

Font: Javier González: “Quan governen els socialistes es protegeix al vulnerable fent política social”